Die Gärtnerin von Versailles
Divers. Regie: Alan Rickman. Met Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Alan Rickman e.a.. (GB, 2014)
D3RBB 02:10 - 03:58
Foot Lovers Lesbians
erotische. Regie: Virgil Startman. Met Alexis Crystal e.a.. ... (HU, 2016)
Film1 Action 02:25 - 04:35
Harry and Walter Go to New Yor...
komedie, misdaad. Regie: Mark Rydell. Met James Caan, Elliott Gould, Michael Caine e.a.. Misdaadkomedie met James Caan, Elliott Gould, Michael Caine en Diane Keaton waarin twee kermisklanten een stijlvolle bankrover ontmoeten en met diens plannen de grootste overval van de 19e eeuw proberen te plegen. (USA, 1976)
Film1Family 02:45 - 04:35
Too Late
drama. Regie: Dennis Hauck. Met Crystal Reed, Dichen Lachman, Natalie Zea e.a.. Niet-lineair vertelde thriller over de verstrengelde relatie tussen een onrustige privédetective (John Hawkes) en de vermiste vrouw die hij moet vinden in Los Angeles. (USA, 2015)
Film1 Premiere 03:05 - 04:50
Answer Me
drama. Regie: Susanna Tamaro. Met Urbano Barberini, Sergio Fiorentini, Sara Franchetti e.a.. Stella is getrouwd met een harde en wrede zakenman, met wie ze twee kinderen krijgt,. De zoon verzet zich dusdanig tegen zijn wrede vader dat hun ooit zo rustige leven verandert in een hel. (IT, 2004)
Film1Drama 03:10 - 04:45
The Wind and the Lion
actie, avontuur, drama, geschiedenis. Regie: John Milius. Met Sean Connery e.a.. Avonturenfilm met Sean Connery waarin een jonge Amerikaanse weduwe en haar twee kinderen worden ontvoerd in Marokko door een sjeik die uit is op een internationaal incident met de president van de Verenigde Staten. (USA, 1975)
Film1 Action 04:35 - 06:30
Funny Girl
biografie, komedie, drama. Regie: William Wyler. Met Barbra Streisand, Omar Sharif, Kay Medford e.a.. Een Oscarwinnende Barbra Streisand als comédienne Fanny Brice die aan het begin van de twintigste eeuw in New York uitgroeit tot een legendarische entertainer. (USA, 1968)
Film1Family 04:35 - 07:00
Cromwell
biografie, drama, geschiedenis. Regie: Ken Hughes. Met Richard Harris, Alec Guinness, Robert Morley e.a.. Historisch oorlogsdrama met Richard Harris als edelman Oliver Cromwell die de onderdrukking van de Britse koning wil ontvluchten maar verstrikt raakt in een web van religieuze en politieke conflicten die leiden tot de Engelse Burgeroorlog. (GB, US, 1970)
Film1Drama 04:45 - 07:00
Into the Forest
horror. Regie: Patricia Rozema. Met Ellen Page, Evan Rachel Wood, Max Minghella e.a.. Thriller met Ellen Page en Evan Rachel Wood als twee zussen die na een stroomuitval moeten leren zelfstandig te overleven in hun boshuis. (CAN, 2016)
Film1 Premiere 04:50 - 06:30
Keeping Rosy
horror. Regie: Steve Reeves. Met Maxine Peake, Brooke Skylar Baptist, Delta Storm Baptist e.a.. Charlotte is een vrouw wiens leven volledig wordt bepaald door haar carrière. Wanneer haar leven uiteenvalt begint ze aan een reis van zelfontdekking, verzoening en gevaar, waarbij ze vecht voor een rooskleurige toekomst. (USA/GB, 2015)
Film1 Action 06:30 - 08:00
Youth in Oregon
komedie, drama. Regie: Joel David Moore. Met Billy Crudup, Christina Applegate, Frank Langella e.a.. Deze mix tussen Little Miss Sunshine en Sideways gaat over de emotionele roadtrip van een man (Billy Crudup) die zijn verbitterde schoonvader (Frank Langella) moet helpen diens liefde voor het leven terug te vinden. (USA, 2015)
Film1 Premiere 06:30 - 08:10
How I Got Lost
drama. Regie: Joe Leonard. Met Katie Apicella, Rosemarie Deweitt, Jacob Fishel e.a.. Drama waarin Jake door zijn vriend Andrew wordt overgehaald om New York even te laten voor wat het is en een roadtrip te maken door niemandsland. (USA, 2009)
Film1Drama 07:00 - 08:25
Robinson Crusoe
geanimeerd. Regie: Vincent Kesteloot, Ben Stassen, Mimi Maynard. Met Matthias Schweighöfer, Kaya Yanar, Ilka Bessin e.a.. Wanneer een vreemdeling aanspoelt op het eiland van papegaai Dinsdag moet iedereen flink aan elkaar wennen. Als een stel katten dan het eiland over probeert te nemen, ontstaat er een spannende strijd. (BE, FR, 2016)
Film1Family 07:00 - 08:30
Liebe ist unberechenbar
Humor. Regie: Ingo Rasper. Met Heino Ferch, Tanja Wedhorn, Michael Gwisdek e.a.. (D, 2021)
One 07:45 - 09:15
Big Momma's House
komedie. Regie: Raja Gosnell. Met Martin Lawrence, Nia Long, Paul Giamatti e.a.. Een moeder vlucht naar haar grootmoeder Big Momma om te schuilen voor haar ex-vriendje. De FBI is ook op zoek naar de ex-vriend en wanneer Big Momma er niet blijkt te zijn, is het aan FBI agent Malcolm om de rol van Big Momma over te nemen. (DE, US, 2000)
Film1 Action 08:00 - 09:40
ABCs of Superheroes
actie, komedie, fantasie. Regie: Jens Holzheuer, Oliver Tietgen. Met Bai Ling, Lloyd Kaufman, Uwe Boll e.a.. Actiekomedie rondom zesentwintig van de meest heroïsche en waanzinnige Superhelden en Superschurken aller tijden - de ultieme ervaring als het gaat om Superkrachten! (BRD, 2015)
Film1 Premiere 08:10 - 09:40
Jackie & Ryan
drama. Regie: Ami Canaan Mann. Met Katherine Heigl, Ben Barnes, Clea Duvall e.a.. We volgen een alleenstaande moeder, die worstelt om de voogdij van haar dochter te behouden. Wanneer een muzikant haar leven binnenstapt, beginnen de twee een relatie die hun leven voor altijd zal veranderen. (USA, 2014)
Film1Drama 08:25 - 09:55
Mon inconnue
komedie, drama. Regie: Hugo Gélin. Met François Civil, Joséphine Japy, Benjamin Lavernhe e.a.. Romantische komedie waarin schrijver Raphaël plotseling wakker wordt in een parallelle wereld waarin zijn vrouw Olivia een succesvolle pianiste is die hem niet herkent. (FR, BE, 2019)
Film1Family 08:30 - 10:25
Kidnap
thriller. Regie: Luis Prieto. Met Halle Berry, Lew Temple, Christopher Berry e.a.. Karla McCoy besluit de middag met haar zoontje Frankie in een speeltuin door te brengen. Wat een leuk uitje had moeten worden, loopt echter uit op een levensgevaarlijk kat en muis spel. (USA, 2017)
Film1 Action 09:40 - 11:15
Gun Shy
actie, komedie. Regie: Simon West. Met Antonio Banderas, Olga Kurylenko, Ben Cura e.a.. Turk Henry is een wereldberoemde rockster die getrouwd is met een supermodel. Tijdens een vakantie wordt zijn vrouw ontvoerd. Met nagenoeg geen ervaring moet hij door de jungle trekken en het opnemen tegen meedogenloze bandieten. (GB, 2017)
Film1 Premiere 09:40 - 11:10
Citizen Jane
misdaad, mysterie, biografie. Regie: Armand Mastroianni. Met Ally Sheedy, Meat Loaf, Sean Patrick Flanery e.a.. Jane geniet van een comfortabel leven in Pacific Heights met haar man Tom, maar wanneer haar geliefde tante Gertrude wordt vermoord is ze vastberaden om de dader op te sporen. (USA, 2009)
Film1Drama 09:55 - 11:25
Down with Love
komedie, romantiek. Regie: Peyton Reed. Met Renee Zellweger e.a.. Barbara heeft een boek uitgebracht waarin zij vrouwen aanspoort om op dezelfde manier met mannen om te gaan, als zij met vrouwen omgaan. Dit leidt tot grote ergernis bij mannen, waaronder journalist Catcher, die Barbara gaat interviewen. (US, DE, 2003)
Film1Family 10:25 - 12:05
Die Erfinderbraut
Komedie. Regie: Thomas Nennstiel. Met Simone Thomalla, Ulrich Noethen, Paula Schramm e.a.. Na een mislukte relatie betrekt de 38-jarige alleenstaande moeder Alexandra Fuchs met haar twee kinderen een Berlijns appartement. Van mannen heeft ze voorlopig genoeg. Als ze in haar nieuwe baan de verlegen zakenman Gregor Sand ontmoet, valt Alexandra toch voor zijn charmante uitstraling. Maar ook haar vriendin Fiona heeft een oogje op Gregor. (DEU, 2013, ***)
D3RBB 10:30 - 12:00
Wakefield
drama. Regie: Robin Swicord. Met Bryan Cranston, Jennifer Garner, Ian Anthony Dale e.a.. Howard Wakefield is een succesvol advocaat, echtgenoot en vader die in een opwelling besluit zijn, voor de buitenwereld perfect ogende, leven achter zich te laten. Hij verstopt zich voor zijn gezin, maar houdt wel een oogje in het zeil. (USA, 2017)
Film1 Premiere 11:10 - 12:55
The Hallow
horror. Regie: Corin Hardy. Met Joseph Mawle, Bojana Novakovic, Michael McElhatton e.a.. Een onderzoeker gaat samen met zijn gezin wonen in een huis op het afgelegen, Ierse platteland. Hij komt er al snel achter dat het bos bewoond wordt door meer dan alleen mensen en dieren. (GB, US, IE, 2014)
Film1 Action 11:15 - 12:50
Experimenter
drama. Regie: Michael Almereyda. Met Peter Sarsgaard, Winona Ryder, John Leguizamo e.a.. Een omstreden psycholoog bedenkt een experiment waarbij proefpersonen vriendelijk worden gevraagd om mensen in een andere kamer oplopende elektrische schokken toe te dienen. Zijn resultaten zijn schokkend. (USA, 2015)
Film1Drama 11:25 - 13:00
Kelly & Cal
drama, komedie. Regie: Jen McGowan. Met Juliette Lewis, Jonny Weston, Josh Hopkins e.a.. Alleenstaande moeder en punkrocker Kelly heeft heimwee naar vroeger. De 17-jarige Cal is gefrustreerd over zijn gebrek aan controle. Een onwaarschijnlijke vriendschap ontstaat, die hen beiden opnieuw in het leven laat geloven. (USA, 2014)
Film1Family 12:05 - 13:55
Die Westentaschenvenus
Romantische komedie. Regie: Kirsten Peters. Met Jeanette Hain, Jochen Horst, Saskia Vester e.a.. Boekhandelaarster Sophie wil haar droom verwezenlijken en in het oude huis van haar tante een leescafé beginnen. Maar er moet nog wel het nodige gebeuren! (DEU, 2001, ***)
D3MDR 12:35 - 13:58
Vigilante Diaries
actie. Regie: Christian Sesma. Met Jason Mewes, Quinton 'Rampage' Jackson, Paul Sloan e.a.. Wanneer anti-held The Vigilante een man met diepe connecties vermoordt, veroorzaakt dit een bloedbad tussen de Armeense menigte, Mexicaanse kartels, een team van Special Force-commando's en een internationale Black Ops-samenzwering. (USA, 2016)
Film1 Action 12:50 - 14:35
Aftermath
drama, thriller. Regie: Elliott Lester. Met Arnold Schwarzenegger, Scoot McNairy, Maggie Grace e.a.. Drama met Arnold Schwarzenegger als een ploegbaas wiens leven instort wanneer zijn vrouw en dochter omkomen bij een vliegtuigongeluk. Hij wil de verkeersleider die het ongeluk heeft veroorzaakt persoonlijk ter verantwoording roepen. (USA/GB, 2017)
Film1 Premiere 12:55 - 14:30
Bravetown
drama , dansen. Regie: Daniel Duran. Met Josh Duhamel, Lucas Till, Maria Bello e.a.. Muzikaal drama waarin de talentvolle maar ontspoorde DJ Josh vanuit New York gestuurd wordt naar het plattelandsstadje van zijn vader waar hij niet verwacht te kunnen aarden, totdat hij de mooie danseres Mary ontmoet. (CA, US, 2015)
Film1Drama 13:00 - 14:50
Stolz & Vorurteil
Divers. Regie: Joe Wright. Met Keira Knightley, Matthew MacFadyen, Brenda Blethyn e.a.. (F/USA/GB, 2005)
Arte 13:50 - 16:05
Meet Dave
komedie, sciencefiction. Regie: Brian Robbins. Met Eddie Murphy, Elizabeth Banks, Gabrielle Union e.a.. Om hun eigen planeet te redden neemt een ruimteschip de levensvorm aan van een man (Eddie Murphy). Problemen doen zich echter voor wanneer er een vrouw (Elizabeth Banks) in het spel komt die het hart van die man verovert. (USA, 2008)
Film1Family 13:55 - 15:25
Elève modèle, mensonges mort...
Thriller. Regie: Leo Scherman. Met Kate Drummond, Sydney Meyer, Keara Graves e.a.. (CDN, 2020)
TF1 13:55 - 15:45
Mutter auf Streife
Divers. Regie: Jan Ruzicka. Met Mira Bartuschek, Max von Thun, Martin Feifel e.a.. (D, 2015)
D3RBB 14:30 - 16:00
The Company Men
drama. Regie: John Wells. Met Ben Affleck, Tommy Lee Jones, Kevin Costner e.a.. Bobby Walker heeft een goede baan, een mooie vrouw en lieve kinderen. Maar na een reorganisatie staat hij samen met zijn twee collega's op straat. Plotseling moeten de drie mannen hun rol als kostwinnaar, echtgenoot en vader herzien. (GB, US, 2012)
Film1 Premiere 14:30 - 16:15
Eltern und andere Wahrheiten
Divers. Regie: Maria von Heland. Met Silke Bodenbender, Tom Wlaschiha, Nina Petri e.a.. (D, 2017)
D3HF 14:35 - 16:00
The Mechanic
actie. Regie: Simon West. Met Jason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland e.a.. Bishop is de beste huurmoordenaar die er is. Als zijn leermeester Harry wordt vermoord, besluit hij zijn leven te veranderen. Dit wordt lastig wanneer Harry’s zoon Steve hem benadert met het verzoek de kneepjes van het vak te leren. (USA, 2010)
Film1 Action 14:35 - 16:05
The Opposite of Sex
komedie, drama, romantiek. Regie: Don Roos. Met Christina Ricci, Martin Donovan, Lisa Kudrow e.a.. De 16-jarige Deedee loopt van huis weg en klopt aan bij haar halfbroer Bill. Hij woont samen met zijn nieuwe vriend en beschikt over een aardig vermogen; een erfenis van zijn overleden vriend. Deedee maakt volop misbruik van de situatie. (USA, 1998)
Film1Drama 14:50 - 16:30
Spokenjagers
gezin. Regie: Tobi Baumann. Met Tygo Gernandt e.a.. De bangige Tom schrikt zich te pletter als hij een spook in zijn kelder vindt. Deze Hugo doet echter niemand kwaad en heeft zelfs Toms hulp nodig om de gevaarlijke ijsgeest te verslaan die de hele stad wil bevriezen. (DE, AT, IE, 2016)
Film1Family 15:25 - 17:05
Urbanus: de vuilnisheld
Animatie. Regie: Vincent Bal. Met Stemmen: Urbanus, Ben Segers, Sven De Ridder e.a.. De louche bankier Jef Patat laat al het afval van het land in Tollembeek storten. De inwoners vinden het goed omdat ze in ruilk goud krijgen. Maar als Jef Patat met al het goud verdwijnt en het dorp ligt onder een dikke laag afval, komt Urbanus met de kinderen in opstand. (B/NL, 2019, ***)
één 15:30 - 16:45
Vidéos sexy, lycéennes en da...
Drama. Regie: Doug Campbell. Met Arianne Zucker, Sedona Legge, Stephen Graybill e.a.. (USA, 2017)
TF1 15:45 - 17:25
Pride and Prejudice and Zombie...
komedie, horror. Regie: Burr Steers. Met Lily James, Sam Riley, Jack Huston e.a.. Vijf knappe zussen moeten in het Engeland van de 19e eeuw een man zien te strikken, terwijl ze zich ook nog eens opmaken voor de zombie-uitbraak die steeds verder om zich heen reikt. (USA/GB, 2016)
Film1 Action 16:05 - 17:50
Close Encounters of the Third ...
drama, sciencefiction. Regie: Steven Spielberg. Met Richard Dreyfuss, François Truffaut, Teri Garr e.a.. Roy Neary heeft samen met een aantal andere verbijsterde omstanders een ontmoeting met een UFO. Na deze schokkende gebeurtenis wordt hij achtervolgd door een visioen. Hij begint geobsedeerd uit te zoeken waar dit visioen voor staat. (USA, 1977)
Film1 Premiere 16:15 - 18:30
L.A. Confidential
drama. Regie: Curtis Hanson. Met Kevin Spacey, Russell Crowe, Guy Pierce e.a.. Los Angeles, de jaren '50. Na een schietpartij proberen drie agenten achter de waarheid te komen. Alle drie de mannen hebben daarvoor hun eigen motieven en manieren om de waarheid te achterhalen. (USA, 1997)
Film1Drama 16:30 - 18:45
Abner, the invisible dog
gezin. Regie: Fred Olen Ray. Met David DeLuise, David Chokachi, Jane Kean e.a.. In een laboratorium worden twee vreemde formules gestolen door criminelen. Het gestolen goed wordt verstopt in een speelgoeddoos. De dertienjarige Chad komt er per ongeluk in aanraking mee waardoor zijn hond, Abner, onzichtbaar wordt. (USA, 2013)
Film1Family 17:05 - 18:35
The Rendezvous
actie, avontuur. Regie: Amin Matalqa, Annemarie Jacir. Met Stana Katic,Raza Jaffrey,Alfonso Bassave e.a.. Als Rachels broer komt te overlijden besluit zij op zoek te gaan naar aanwijzingen . Rachel ontmoet Jake en reist naar de woestijn van Jordanië. Daar krijgen zij te maken met een groep Doomsday-fanatiekelingen. (USA, 2016)
Film1 Action 17:50 - 19:20
Love & Mercy
biografie, drama. Regie: Bill Pohlad. Met John Cusack, Paul Dano, Elizabeth Banks e.a.. Beach Boy Brian Wilson is een visionair muzikant totdat hij zich steeds meer terugtrekt in de studio en door psychische problemen de grip op de realiteit verliest. Jaren later staat hij onder curatele van een omstreden psycholoog. (USA, 2014)
Film1 Premiere 18:30 - 20:30
Destination Wedding
komedie, romantiek. Regie: Victor Levin. Met Winona Ryder e.a.. Romantische komedie met Keanu Reeves en Winona Ryder als twee vervelende en ongelukkige gasten op een bruiloft die ondanks zichzelf iets voor elkaar beginnen te voelen. (USA, 2018)
Film1Family 18:35 - 20:00
Un condamné à mort s'est éc...
Actie. Regie: Robert Bresson. Met François Leterrier, Charles Le Clainche, Maurice Beerblock e.a.. (F, 1956)
TV5 18:39 - 20:17
Gattaca
drama, sciencefiction, thriller. Regie: Andrew Niccol. Met Ethan Hawke, Uma Thurman, Gore Vidal e.a.. Dankzij de vooruitgang van de wetenschap is het mogelijk om vooraf de eigenschappen van je kinderen te bepalen. Maar Vincent Freeman is op de ouderwetse manier geboren en hij moet zich staande houden tussen de perfecte mensen om hem heen. (USA, 1997)
Film1Drama 18:45 - 20:30
Hummingbird
thriller. Regie: Steven Knight. Met Jason Statham, Benedict Wong, Vicky McClure e.a.. Hummingbird is een rauwe, maar verrassend gevoelige thriller over een man die denkt niets meer te verdienen en tóch een nieuwe kans krijgt. (GB, US, 2013)
Film1 Action 19:20 - 21:00
My Girl
komedie, drama, gezin. Regie: Howard Zieff. Met Anna Chlumsky, Macaulay Culkin, Dan Aykroyd e.a.. Vada is geobsedeerd door de dood. Haar moeder is jaren geleden overleden en haar vader is begrafenisondernemer. Als haar vader de vlotte Shelly in dienst neemt en verliefd op haar wordt, doet Vada er alles aan om de relatie te verbreken. (USA, 1991)
Film1Family 20:00 - 21:40
Laura wirbelt Staub auf
Drama. Regie: Claude Berri. Met Jean-Pierre Bacri, Brigitte Catillon, Catherine Breillat e.a.. (F, 2002)
Arte 20:15 - 21:40
Pirates of the Caribbean - Am ...
Divers. Regie: Gore Verbinski. Met Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley e.a.. (USA, 2007)
ProSieben 20:15 - 23:45
Replicas
Divers. Regie: Jeffrey Nachmanoff. Met Keanu Reeves, Alice Eve, Thomas Middleditch e.a.. (USA/GB, 2018)
RTL2 20:15 - 22:20
Robinson Crusoe
Divers. Regie: Vincent Kesteloot, Ben Stassen, Mimi Maynard. (B/F/USA, 2016)
RTLS 20:15 - 22:00
Shoplifters
drama, misdaad. Regie: Kore-eda Hirokazu. Met Lily Franky, Sakura Andô, Kirin Kiki e.a.. Japanse Gouden Palmwinnaar over een armlastig maar hect en gelukkig gezin van buitenbeentjes die het hoofd boven water houden door kleine diefstallen te plegen. (JP, 2018)
Film1Drama 20:30 - 22:30
Crypto
thriller. Regie: John Stalberg Jr.. Met Beau Knapp, Luke Hemsworth,Kurt Russel e.a.. Misdaadthriller waarin een jonge, rechtschapen Wall Street-bankier afgeserveerd wordt naar zijn geboortestad, waar hij verwikkeld raakt in een onderzoek naar fraude en corruptie. (USA, 2019)
Film1 Premiere 20:30 - 22:20
Deepwater horizon
Actie. Regie: Peter Berg. Met Mark Wahlberg, Kurt Russell, John Malkovich e.a.. In april 2010 explodeert de offshore boorinstallatie genaamd Deepwater Horizon en dat veroorzaakt de ergste olieramp in de Amerikaanse geschiedenis. (USA, 2009, ***)
Net5 20:30 - 22:35
Vet hard
Actie/komedie. Regie: Tim Oliehoek. Met Jack Wouterse, Kurt Rogiers, Bracha van Doesburgh e.a.. Ex-gevangene wil het leven redden van de man die als een vader voor hem was. Niets en niemand houdt hem tegen bij het vinden van een illegale leverdonor. (NL, 2005, ***)
RTL7 20:30 - 22:25
Kubo and the two strings
Actie. Regie: Travis Knight Travis Knight. Met Stemmen: Art Parkinson, Charlize Theron, Matthew McConaughey e.a.. Kubo woon in een klein dorp, totdat een geest uit het verleden zijn leven op zijn kop zet door een eeuwenoude ruzie op te rakelen.Om te overleven moet hij op zoek naar een magisch harnas. (USA, 2016, ***)
SBS9 20:30 - 22:30
Metro
actie, drama. Regie: Anton Megerdichev. Met Svetlana Khodchenkova, Sergey Puskepalis, Anatoliy Belyy e.a.. Vanwege bouwwerkzaamheden ontstaat er een scheur in de muur van een metrotunnel. Dit zorgt ervoor dat er water van de rivier de tunnel instroomt. Andrew Garin zet alles op alles om de passagiers te redden, zelfs de minnaar van zijn vrouw. (RUS, 2013)
Film1 Action 21:00 - 23:10
Schweinskopf al dente
Humor. Regie: Ed Herzog. Met Sebastian Bezzel, Simon Schwarz, Lisa Maria Potthoff e.a.. (D, 2016)
One 21:00 - 22:30
Une mort sans importance
Misdaad. Regie: Christian Bonnet. Met Bruno Salomone, Caroline Proust, Théo Augier e.a.. (F, 2019)
France2 21:05 - 22:45
Façades
Drama. Regie: Kaat Beels, Nathalie Basteyns. Met Natali Broods, Johan Leysen, Theo Maassen e.a.. Alex trekt in bij zijn dementerende vader als deze in de steek gelaten wordt door haar moeder. Daardoor raakt ze in haar eigen leven in de problemen. Is ze wel echt gelukkig bij haar ontrouwe man of moet ze, net als haar ouders, de façade laten vallen? (B, 2017, ***)
Canvas 21:20 - 22:50
Behaving Badly
komedie. Regie: Tim Garrick. Met Selena Gomez, Nat Wolff, Elizabeth Shue e.a.. Komedie waarin de tiener Rick er alles aan doet om verkering te krijgen met de bloedmooie Nina (Selena Gomez), maar waarbij al zijn wilde plannen steeds verder uit de hand lopen. (USA, 2014)
Film1Family 21:40 - 23:15
Behind enemy lines
Actie/drama. Regie: John Moore. Met Owen Wilson, Gene Hackman, Gabriel Macht e.a.. Luitenant/navigator Chris Burnett neemt, tijdens een verkenningsvlucht boven Bosnië, bedenkelijke Servische activiteiten waar. Voor hij kan handelen, wordt zijn toestel neergehaald. (USA, 2001, ***)
Veronica 22:00 - 00:05
The gift
Psychologische thriller. Regie: Joel Edgerton. Met Jason Bateman, Rebecca Hall, Joel Edgerton e.a.. Simon en Robyn verhuizen naar Simons geboortestreek in Californië. In een winkel ontmoeten ze Gordo, een oude klasgenoot van Simon. Kort daarna staat Gordo op de stoep met allerhande cadeaus. Waarom is een raadsel. (USA/AUS/CAN, 2015, ***)
NPO3 22:05 - 23:50
Philadelphia
drama. Regie: Jonathan Demme. Met Tom Hanks, Denzel Washington, Roberta Maxwell e.a.. Een Oscarwinnende Tom Hanks schittert naast Denzel Washington als een advocaat die zijn voormalige werkgever aanklaagt omdat hij zou zijn ontslagen vanwege zijn homoseksualiteit en het feit dat hij aids heeft. (USA, 1993)
Film1 Premiere 22:20 - 00:25
Titan - Evolve or die
Divers. Regie: Lennart Ruff. Met Sam Worthington, Taylor Schilling, Tom Wilkinson e.a.. (E/USA/GB/D, 2018)
RTL2 22:20 - 00:10
Im Auftrag des Drachen
Avontuur. Regie: Clint Eastwood. Met Clint Eastwood, George Kennedy, Vonetta McGee e.a.. (USA, 1975)
3SAT 22:25 - 00:20
Trading places
Komedie. Regie: John Landis. Met Dan Aykroyd, Eddie Murphy, Ralph Bellamy e.a.. Louis Winthorpe III wordt van de ene op de andere dag ontslagen en vervangen door de onbetrouwbare Billy Ray Valentine. Als Louis erachter komt wat de reden voor zijn ontslag is, sluit hij een deal met Billy Ray. (USA, 1983, ****)
RTL7 22:25 - 01:05
The Wolf of Wall Street
biografie, misdaad, drama. Regie: Martin Scorsese. Met Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie e.a.. Gebaseerd op de autobiografie van Jordan Belfort. De film gaat over Belforts spectaculaire succes en even spectaculaire ondergang, zijn levensstijl en tumultueuze privé-leven, dat werd gedomineerd door een verslaving aan drugs en alcohol. (USA, 2013)
Film1Drama 22:30 - 01:25
Victoria
Drama. Regie: Sebastian Schipper. Met Laia Costa, Frederick Lau, Franz Rogowski e.a.. (D, 2015)
One 22:30 - 00:40
Legend
Fantasie. Regie: Ridley Scott. Met Tom Cruise, Mia Sara, Tim Curry e.a.. In het idyllische land van elven, dwergen en eenhoorns is het goed wonen. Toch loert ook hier het kwaad. (GB, 1985, ***)
SBS9 22:30 - 00:15
Captain Phillips
Drama. Regie: Paul Greengrass. Met Tom Hanks, Catherine Keener, Barkhad Abdi e.a.. In 2009 werd het vrachtschip Maersk Alabama door Somalische piraten gekaapt. Kapitein Richard Phillips gaf zichzelf op als gijzelaar, om zijn bemanning te redden. (USA, 2013, **)
Net5 22:35 - 01:15
Bandolero
Western. Regie: Andrew V. McLaglen. Met James Stewart, Dean Martin, Raquel Welch e.a.. Mace Bishop arriveert in de stad en doet zich voor als beul. In werkelijkheid wil hij een bende bandieten bevrijden, waaronder zijn broer. Hij slaagt daarin en dringt bij zijn broer erop aan om de misdaad op te geven. De sheriff maakt echter meedogenloos jacht op hen, waardoor ze gedwongen zijn om een verbond aan te gaan met een bende Mexicaanse bandieten. Een verbond dat hen wel eens fataal kan worden. (USA, 1968, ***)
D3Bayern 22:45 - 00:25
Gothika
horror, mysterie, thriller. Regie: Mathieu Kassovitz. Met Halle Berry, Penelope Cruz, Robert Downey Jr. e.a.. Een psychologe wordt wakker als patiënte in de kliniek voor criminelen. Zij zit daar omdat zij haar man zou hebben vermoord, maar zij kan zich daar niets van herinneren. Zij ontdekt dat een wraakzuchtige geest haar manipuleert. (US, FR, CA, ES, 2003)
Film1 Action 23:10 - 00:45
The Young and Prodigious T.S. ...
actie, avontuur. Regie: Jean-Pierre Jeunet. Met Helena Bonham Carter, Judy Davis, Callum Keith Rennie e.a.. De briljante tienjarige uitvinder T.S. Spivet gaat stiekem vanaf zijn ranch in Montana op reis naar het grote Washington om daar een belangrijke prijs in ontvangst te kunnen nemen. (FR, CA, 2013)
Film1Family 23:15 - 01:00
Machete
Actie. Regie: Robert Rodriguez, Ethan Maniquis. Met Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Robert De Niro e.a.. Machete, een oud-politieman, wordt ingehuurd om een corrupte senator te vermoorden, maar hij wordt verraden. Manchete pikt dat niet en zweert niet allen wraak, hij neemt dat ook. (USA, 2010, ****)
ProSieben 23:45 - 01:50
Black
Romantisch drama. Regie: Adil El Arbi, Bilall Fallah. Met Martha Canga Antonio, Aboubakr Bensaïhi, Emmanuel Tahon e.a.. De vijftienjarige Mavela is lid van eenjeugdbende. Ze wordt verliefd op de charismatische Marwan, een jongen van een rivaliserende gang. De twee jongeren worden brutaal gedwongen om te kiezen tussen trouw aan hun bende of de liefde voor elkaar. Gebaseerd op de boeken 'Black' en 'Back' van Dirk Bracke. (B, 2015, **)
één 23:55 - 01:25