Queen Of Katwe
Drama. Regie: Mira Nair. Met Lupita Nyong'o, David Oyelowo, Madina Nalwanga e.a.. Het inspirerende en waargebeurde verhaal van de Ugandese Phiona die zich onder de vleugels van missionaris Robert ontpopt tot schaakwonder. Maar haar succes heeft een keerzijde wanneer de stress Phiona in een identiteitscrisis stort. (USA, 2016)
Film1Family 00:05 - 02:10
Separated At Birth
Thriller-Drama. Regie: Jean-Francois Rivard. Met Brittany Allen, Paige Turco, Dominique Provost-Chalkley e.a.. Twintiger Lucy ontdekt dat ze als baby is ontvoerd. Haar biologische moeder kan de hereniging goed gebruiken als persmomentje in haar campagne om gouverneur te worden. Maar haar andere dochter peinst er niet over om Lucy in haar armen te sluiten. (Canada-0, 2018)
Film1 Premiere 00:15 - 01:50
Spaceballs
Sciencefiction. Regie: Mel Brooks. Met Mel Brooks, Rick Moranis, Daphne Zuniga e.a.. De leider van de planeet Spaceball, Skroob, heeft een duivels plan. Gelukkig heeft zijn personeel meer geweten en steekt er een stokje voor.
Kabel1 00:35 - 02:15
Hotesses de l'air
Erotiek. (France-0, 2015)
Film1 Action 00:40 - 02:50
Jagd im Eis
Misdaad. Regie: Björn Br. Björnsson. Met Throstur Leo Gunnarsson, Elva Ósk Ólafsdóttir, Hjalti Rögnvaldsson e.a.. (IS/DK, 2006)
ZDFneo 01:40 - 03:15
Sleeper
Thriller. Regie: Philippe Gagnon. Met Kara Killmer, Brett Donahue, Mylene Dinh-Robic e.a.. Na zeven jaar rommelt het in elk huwelijk weleens, maar Jennifer begint te twijfelen of ze haar echtgenoot eigenlijk wel kent. Freddy doet of zijn neus bloedt, maar nadat Jennifer hem op een aantal leugentjes betrapt, gaat de beerput open. (Canada-0, 2017)
Film1 Premiere 01:50 - 03:20
Un amore inaspettato
Drama. Regie: Anne Giafferi. Met Eric Caravaca, Arly Jover, Valérie Bonneton e.a.. (F, 2010)
Rai2 02:05 - 03:30
Alleen Eline
Drama. Regie: Hugo Van Laere. Met Morag Campbell, Yannick De Coster, Line Pillet e.a.. De nieuwe job van fysiotherapeute Eline brengt haar bij de afstandelijke zakenman Lars en zijn dochter. Deze jonge Joy heeft moeite om te herstellen na een ernstig verkeersongeval maar Eline zorgt voor hoop. Niet in de laatste plaats bij Lars. (Belgium-0, 2017)
Film1Family 02:10 - 03:50
JCVD - Jetzt erst recht
Actie. Regie: Mabrouk El Mechri. Met Jean Claude van Damme, François Damiens, Zinedine Soualem e.a.. (B/F/L, 2008)
Kabel1 02:20 - 03:55
Flatliners
Thriller-Drama. Regie: Niels Arden Oplev. Met Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev e.a.. Altijd al willen weten wat er gebeurt als je doodgaat? In deze remake besluiten vijf studenten hun hart te stoppen voor een bijna-dood-ervaring. Maar hun experiment heeft verregaande paranormale gevolgen. (USA, 2017)
Film1 Action 02:50 - 04:40
Girls' Night Out
Thriller. Regie: Philippe Gagnon. Met Mackenzie Mauzy, Jacob Blair, Hannah Emily Anderson e.a.. Strippers, emmers alcohol en... een ontvoerde verloofde? McKenzie's uitzinnige vrijgezellenfeestje krijgt een afgrijselijke wending als haar bittere ex-vriendje Brandon haar aanstaande echtgenoot drogeert en McKenzie dwingt extreme dingen te doen. (Canada-0, 2017)
Film1 Premiere 03:20 - 04:50
A Family Man
Drama. Regie: Mark Williams. Met Gerard Butler, Gretchen Mol, Alison Brie e.a.. Headhunter Dane gaat over lijken maar wanneer zijn zoon ernstig ziek wordt, moet hij keuzes maken. Is zijn vlugge bestaan wel zo belangrijk? (USA, 2016)
Film1Family 03:50 - 05:40
Mean Machine - Die Kampfmaschi...
Actie. Regie: Barry Skolnick. Met Vinnie Jones, David Hemmings, Jason Flemyng e.a.. (USA/GB, 2001)
Kabel1 04:00 - 05:50
Tell Me How I Die
Thriller. Regie: D.J. Viola. Met Nathan Kress, Virginia Gardner, Kirby Bliss Blanton e.a.. Anna en een groep leeftijdsgenoten krijgen afgrijselijke visioenen over hun eigen dood als ze meedoen aan een medisch experiment. Het ergste is: de moordenaar bevindt zich onder hen en weet ook wat er gaat gebeuren. (USA, 2016)
Film1 Action 04:40 - 06:30
Couple in a Hole
Thriller-Drama. Regie: Tom Geens. Met Paul Higgins, Kate Dickie, Jerome Kircher e.a.. Na het overlijden van hun zoon probeert een Schots echtpaar hun diepe depressie te ontvluchten in de Franse bossen. Vooral de moeder is getraumatiseerd en de vader probeert haar wanhopig te troosten. (GB, 2015)
Film1 Premiere 04:50 - 06:30
Antboy 3
Jeugd. Regie: Ask Hasselbalch. Met Oscar Dietz, Samuel Ting Graf, Amalie Kruse Jensen e.a.. Sinds Pelle Nordmann, alias Antboy, is gebeten door een mier, is zijn leven veranderd. Net als een mier is hij nu supersnel, supersterk en superflink! Hij heeft de stad veiliger gemaakt. Hij schrikt zich rot een superschurk op een skateboard ontmoet. Werk aan de winkel dus.
Film1Family 05:40 - 07:00
Sometimes the Good Kill
Thriller. Regie: Philippe Gagnon. Met Susie Abromeit, Amanda Brugel, Allison Hossack e.a.. Na een mysterieuze moord in het klooster staat zuster Talia opeens in het middelpunt van de belangstelling. Haar dubieuze verleden maakt haar de perfecte kandidaat om het misdrijf stiekem te onderzoeken maar dan wordt er nog een zuster dood gevonden. (Canada-0, 2017)
Film1 Action 06:30 - 08:00
Vincent N Roxxy
Misdaad-Thriller. Regie: Gary Michael Schultz. Met Emile Hirsch, Zoe Kravitz, Zoey Deutch e.a.. Eenling Vincent redt stadsmeisje Roxxy van een meedogenloze aanvaller en samen slaan ze op de vlucht. Maar geweld blijft ze achtervolgen, hoe ver en hard ze ook rennen. (USA, 2016)
Film1 Premiere 06:30 - 08:15
Kapitein Onderbroek (Nl)
Animatie. Regie: David Soren. Met Mitchell Van Den Dungen, Sander Van Amsterdam, Fred Meijer e.a.. Sjors en Harold zijn twee lolbroeken die besluiten om hun schoolhoofd Krupp te hypnotiseren. Hun grap loopt al snel helemaal uit de hand, wanneer Krupp denkt dat-ie de overenthousiaste, maar niet al te snuggere superheld Kapitein Onderbroek is geworden. (GB, 2017)
Film1Family 07:00 - 08:30
Weingut Wader - Das Familienge...
Drama. Regie: Tomy Wigand. Met Henriette Richter-Röhl, Leslie Malton, Caroline Hartig e.a.. (D, 2018)
One 07:00 - 08:30
The Hunter's Prayer
Actie-Thriller. Regie: Jonathan Mostow. Met Sam Worthington, Odeya Rush, Martin Compston e.a.. Wanneer een onschuldige jonge vrouw voor de loop van zijn geweer verschijnt, kan huurmoordenaar Lucas (Sam Worthington) de trekker niet overhalen. Niet heel handig, want nu staat er ook een prijs op zijn hoofd. (BRD, 2017)
Film1 Action 08:00 - 09:30
Transformers: The Last Knight
Actie-Avontuur. Regie: Michael Bay. Met Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel e.a.. Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons. Het lot van onze wereld ligt in de handen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager, Bumblebee, een Britse Lord en een hoogleraar van Oxford. (USA, 2017)
Film1 Premiere 08:15 - 10:45
Brammetje Baas
Familie. Regie: Anna Van Der Heide. Met Egbert Jan Weber, Katja Herbers, Coen van Overdam e.a.. De zevenjarige Brammetje Baas denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan. Maar dan komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. Hij zet alles op alles om de jongen in de pas te laten lopen. Brammetjes ouders weten niet of ze dat van hun zoontje moeten verlangen.
Film1Family 08:30 - 09:50
Mayhem
Actie. Regie: Joe Lynch. Met Steven Yeun, Samara Weaving, Steven Brand e.a.. Deze inktzwarte komedie bevat een explosie van geweld! Op de dag dat advocaat Derek Cho ten onrechte wordt ontslagen, breekt er een virus uit op het kantoor waardoor niemand zich meer kan beheersen en er een ware 'survival of the fittest' ontstaat. (USA, 2017)
Film1 Action 09:30 - 10:55
Vaiana (Nl)
Animatie. Regie: Ron Clements. Met Vajen Van Den Bosch, René Van Kooten, Kenny B. e.a.. Vaar de oceaan over met de dappere Vaiana en halfgod Maui. Wanneer een vreselijke vloek het idyllische eiland van Vaiana's stam bereikt, besluit ze de oorzaak van de vloek te dwingen haar te helpen. (USA, 2016)
Film1Family 09:50 - 11:35
Baby Driver
Actie. Regie: Edgar Wright. Met Ansel Elgort, Jon Bernthal, Jon Hamm e.a.. Baby is de beste vluchtauto-bestuurder in het vak; met zijn eigen muziekmix in zijn oren schudt hij de politie moeiteloos af. Tot een ontmoeting met de vrouw van zijn dromen Baby's criminele carrière op pauze zet, tot grote woede van zijn baas. (GB, 2017)
Film1 Premiere 10:45 - 12:35
The Age Of Shadows
Actie-Thriller. Regie: Jee-woon Kim. Met Byung-Hun Lee, Kang-Ho Song, Yoo Gong e.a.. Koreaanse actiethriller over het kat-en-muisspel tussen de Japanse bezetters en een groep Koreaanse verzetsstrijders in de jaren '20 van de vorige eeuw. (Korea (South)-0, 2016)
Film1 Action 10:55 - 13:15
Gamba: De Dappere Muis
Familiefilm. Regie: Tomohori Kawamura. Met Sander Van Amsterdam, Mitchell Van Den Dungen, Melise De Winter e.a.. Spannende animatiefilm waarin de avontuurlijke stadsmuis Gamba het bange jonge muisje Timmie helpt om de strijden tegen een bende woeste wezels, die geleid worden door de boosaardige Nero. (Japan-0, 2015)
Film1Family 11:35 - 13:10
Doppelgängerin
Komedie. Regie: Nikolai Müllerschön. Met Jutta Speidel, Heiner Lauterbach, Michael Fitz e.a.. Hedwig von Auenstedt wil een pittoresk stukje van de oude Münchener binnenstad afbreken om er een kille betonkolos te bouwen. Er is weerstand en op een persconferentie zegt het lucratieve tot ieder verrassing af. Haar man en zakenpartner Wolter hoort haar en meent: dat is mijn vrouw niet. Hij heeft gelijk. Het is een dubbelganger. Maar dat is niet de enige verrassing.
D3MDR 12:30 - 14:00
Overdrive
Actie-Thriller. Regie: Antonio Negret. Met Scott Eastwood, Freddie Thorp, Ana De Armas e.a.. Scott 'de zoon van' Eastwood speelt een getalenteerde autodief die een kostbare auto steelt van de verkeerde persoon. Gelukkig kan hij het goedmaken door een zeldzame bolide van diens aartsrivaal te stelen. Makkelijk zat, toch? (France-0, 2017)
Film1 Premiere 12:35 - 14:10
Ich leih' mir eine Familie
Romantiek. Regie: Michael Rowitz. Met Hans-Werner Meyer, Lisa Martinek, Sandra Speichert e.a.. Reclame-expert is gefixeerd op zijn carrière. Wanneer een fabrikant van babyvoeding lonkt met een miljoenenopdracht doet hij zich voor als een betrokken familieman. Hij regelt met zijn jeugdliefde Hanna en haar twee zonen dat ze een paar uur de gelukkige familie spelen. Een slim idee dat niet zonder gevolgen blijft.
D3HF 12:50 - 14:20
De Emoji Film
Animatie. Regie: Tony Leondis. Met Arjen Lubach, Jandino Asporaat, Bracha Van Doesburgh e.a.. Neem een duik in de waanzinnige emoji-wereld binnenin je smartphone: Textopolis. De uitbundige Gene is vastbesloten een 'normale' emoji te worden en gaat op avontuur. (USA, 2017)
Film1Family 13:10 - 14:35
Doctor Strange
Actie-Avontuur. Regie: Scott Derrickson. Met Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams e.a.. De mogelijkheden zijn eindeloos voor Marvels meest mystieke superheld. Benedict Cumberbatch is Stephen Strange: briljant, arrogant en na een ernstig auto-ongeluk verloren en wanhopig. Hij keert zich tot de mystieke wereld en wordt Doctor Strange. (USA, 2016)
Film1 Action 13:15 - 15:10
Die Offizierskammer
Actie. Regie: François Dupeyron. Met Eric Caravaca, Denis Podalydès, Grégori Derangère e.a.. (F, 2001)
Arte 13:50 - 16:00
Un festival pour Noël
Romantiek. Regie: Alex Zamm. Met Ashley Wiliams, Teddy Sears, Holly Robinson Peete e.a.. (USA, 2017)
TF1 13:55 - 15:35
Lowriders
Misdaad-Drama. Regie: Ricardo De Montreuil. Met Gabriel Chavarria, Demian Bichir, Theo Rossi e.a.. Jonge straatartiest Danny voelt zich verscheurd tussen toetreden tot de autogemeenschap van zijn oldschool vader en stiefmoeder en het opvolgen van zijn zwaar criminele broer. De keuze tussen zelfexpressie en familietradities lijkt onmogelijk. (USA, 2016)
Film1 Premiere 14:10 - 15:50
Unser Kind
Drama. Regie: Nana Neul. Met Susanne Wolff, Britta Hammelstein, Andreas Döhler e.a.. (D, 2018)
One 14:15 - 15:40
Orla de Kikkerslikker
Animatie. Regie: Peter Dodd. Met Stemmen:o.a. Stephan Holwerda, Thomas Cammaert, Pepijn Koolen e.a.. Circus Bardini is op zoek naar een gloednieuwe act voor hun spektakel. Dat is echt een kolfje naar de hand van Victor en zijn trouwe hond Braadworst. Maar dan heeft hij buiten Orla de Kikkerslikker gerekend, de akeligste en lelijkste pestkop die bestaat. Orla heeft een gemeen plan om Victor te dwarsbomen.
Film1Family 14:35 - 16:00
Kick-Ass 2
Actie. Regie: Jeff Wadlow. Met Aaron Johnson, Chloë Grace Moretz, Jim Carrey e.a.. Kick-Ass is wereldberoemd geworden met zijn idiote maar moedige superheldenacties. Nu ontstaat er spontaan een groep van nieuwe self-made superhelden die allemaal de wereld willen redden:
Film1 Action 15:10 - 16:50
Conni & Co - 2: Het geheim van...
Avontuur. Regie: Til Schweiger. Met Emma Schweiger, Oskar Keymer, Iris Berben e.a.. De bouw van een enorm hotel op een vakantieeiland zou een ramp zijn voor de natuur.Connie en haar vrienden proberen het te voorkomen.
NPO3 15:30 - 17:00
L'enfant de Noël
Divers. Regie: Michael Landon Jr, Michael Landon jr.. Met Mallory Mahoney James, Christian Kane, Marley Shelton e.a.. (USA, 2016)
TF1 15:35 - 17:10
Solan & Ludwig: De grote kaasr...
Animatie. Regie: Rasmus A. Sivertsen. Met Mitchell Van Den Dungen, Dennis Willekens, Hero Muller e.a.. De brutale ekster Solan wil een race winnen en zet alles op alles om dit voor elkaar te krijgen! Maar als zijn tegenstander de hulp inschakelt van een vreemde grappenmaker en een woeste gorilla wordt dit nog erg spannend. (BRD, 2015)
Film1 Premiere 15:50 - 17:10
Minoes
Familie. Regie: Vincent Bal. Met Carice van Houten, Theo Maassen, Pierre Bokma e.a.. Journalist Tibbe, die het niet zo goed doet in zijn baan, ontdekt in een boom in het park een jonge vrouw in een mantelpakje. De vreemde onbekende heet Minoes en is bang voor honden. Tibbe ruikt een vreemd verhaal, misschien zal hij toch niet ontslagen worden?
Film1Family 16:00 - 17:25
Spider-Man: Homecoming
Actie-Avontuur. Regie: Jon Watts. Met Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr. e.a.. Terugkeren naar je normale leven als je heel even deel uitmaakte van The Avengers? Peter Parker peinst er niet over. Hij is vastberaden zichzelf te bewijzen maar hiermee zet hij zijn familie en vrienden recht in de vuurlinie. (USA, 2017)
Film1 Action 16:50 - 19:00
Dolfje Weerwolfje
Familiefilm. Regie: Joram Lursen. Met Ole Kroes, Maas Bronkhuyzen, Remko Vrijdag e.a.. Het jongetje Dolfje verandert op de nacht van zijn zevende verjaardag in een weerwolf, iets wat hij koste wat kost probeert te verbergen voor zijn pleegouders. (Netherlands-0, 2011)
Film1 Premiere 17:10 - 18:45
Daddy's Home 2
Komedie. Regie: Sean Anders. Met Will Ferrell, Mark Wahlberg, Mel Gibson e.a.. Papa's Mark Wahlberg en Will Ferrell mogen inmiddels de beste maatjes zijn, daar hebben opa's John Lithgow en vooral de onaardige Mel Gibson helaas geen boodschap aan. Het is aan! (USA, 2017)
Film1Family 17:25 - 19:05
Le prix de la vérité
Misdaad. Regie: Emmanuel Rigaut. Met Mimie Mathy, Mathieu Delarive, Philippe Caroit e.a.. (F, 2017)
TV5 18:40 - 20:15
American Pastoral
Misdaad-Drama. Regie: Ewan McGregor. Met Ewan McGregor, Jennifer Connelly, Dakota Fanning e.a.. De levens van zakenman Seymour en zijn vrouw Dawn komen op hun kop te staan als dochterlief Merry wordt beschuldigd van een terroristische aanslag en vervolgens spoorloos verdwijnt. (USA, 2016)
Film1 Premiere 18:45 - 20:30
Proud Mary
Actie-Thriller. Regie: Babak Najafi. Met Taraji P. Henson, Billy Brown, Jahi Di'allo Winston e.a.. Actiethriller met Taraji P. Henson als huurmoordenaar Mary die een ware oorlog binnen de gangsterfamilies van Boston ontketent wanneer ze een jonge crimineel in bescherming neemt wiens vader ze moest omleggen. (USA, 2018)
Film1 Action 19:00 - 20:30
Little men
Drama. Regie: Ira Sachs. Met Greg Kinnear, Jennifer Ehle, Paulina Garcia e.a.. Als de grootvader van de 13-jarige Jake overlijdt, gaat het gezin terug naar Brooklyn. Jake raakt daar bevriend met Tony, de zoon van de vrouw die een winkel heeft in het pand van Jakes ouders. Ruzie over de huur doet de jongens besluiten verder te zwijgen.
Film1Family 19:05 - 20:30
Der glücklichste Tag im Leben...
Drama. Regie: Juho Kuosmanen. Met Jarkko Lahti, Joonas Saartamo, Oona Airola e.a.. (FIN/S/D, 2016)
Arte 20:15 - 21:45
Keiner schiebt uns weg
Drama. Regie: Wolfgang Murnberger. Met Alwara Höfels, Imogen Kogge, Katharina Marie Schubert e.a.. (D, 2018)
ARD 20:15 - 21:45
Der Soldat James Ryan
Actie. Regie: Steven Spielberg. Met Tom Hanks, Tom Sizemore, Edward Burns e.a.. (USA, 1998)
Kabel1 20:15 - 23:35
Die Bourne Verschwörung
Avontuur. Regie: Paul Greengrass. Met Matt Damon, Franka Potente, Brian Cox e.a.. (USA/D, 2004)
ZDFneo 20:15 - 22:00
Jumanji: Welcome To The Jungle
Actie-Avontuur. Regie: Jake Kasdan. Met Dwayne Johnson, Jack Black, Karen Gillan e.a.. In het nieuwe Jumanji-avontuur met Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart en Karen Gillan zijn de rollen omgekeerd wanneer vier tieners in een oude videogame worden getrokken. Zitten ze nu voor altijd vast in de jungle als hun volwassen personages? (USA, 2017)
Film1 Action 20:30 - 22:25
Retour en Bourgogne
Komedie-Drama. Regie: Cedric Klapisch. Met Pio Marmai, Ana Girardot, Francois Civil e.a.. Na tien jaar afwezigheid keert Jean terug naar de wijngaard van zijn broer, zus en stervende vader. Op het ritme van de seizoenen en de wijnbouw-kunst probeert hij hun vertrouwen terug te winnen. (France-0, 2017)
Film1Family 20:30 - 22:20
Loveless
Drama. Regie: Andrey Zvyagintsev. Met Maryana Spivak, Aleksey Rozin, Matvey Novikov e.a.. Oscargenomineerd hartverscheurend drama van Andrej Zvjagintsev (The Return, Leviathan) waarin Boris en Zhenya tijdens hun vechtscheiding totaal geen oog meer hebben voor hun twaalfjarige zoon. Totdat hij verdwijnt. (RUS, 2017)
Film1 Premiere 20:30 - 22:40
Parker
Misdaad. Regie: Taylor Hackford. Met Jason Statham, Jennifer Lopez, Nick Nolte e.a.. Parker is een nette dief; hij steelt alleen van de rijken. Als hij na een overval door zijn eigen mensen wordt verraden, zint hij op wraak.
Veronica 20:30 - 22:50
Dagboek van een oude dwaas
Drama. Regie: Lili Rademakers. Met Ralph Michael, Beatie Edney, Suzanne Flon e.a.. Oude man voelt het leven aan zich ontglippen en probeert in zijn geest de zaken waar hij van hield vast te houden.
Ons 21:01 - 22:32
Il ponte delle spie
Avontuur. Regie: Steven Spielberg. Met Tom Hanks, Mark Rylance, Scott Shepherd e.a.. (D/USA/IND, 2015)
Rai1 21:25 - 23:55
Hampstead
Komedie-Drama. Regie: Joel Hopkins. Met Diane Keaton, Brian Gleeson, James Norton e.a.. Feelgoodfilm met Diane Keaton en Brendan Gleeson over de bijzondere band tussen een welgestelde weduwe en een man die in een Londens park woont. Terwijl ze hem helpt om zijn woonplek te behouden, maakt haar verdriet langzaam weer plaats voor liefde. (GB, 2017)
Film1Family 22:20 - 00:00
Mississippi Grind
Komedie-Drama. Regie: Anna Boden. Met Ben Mendelsohn, Ryan Reynolds, Yvonne Landry e.a.. Het geld én het geluk van gokker Gerry zijn op aan het raken. Hij is de verkeerde mensen een boel geld schuldig maar is niet van plan te stoppen met zijn grootschalige gegok. Als Gerry de charismatische Curtis ontmoet lijkt zijn geluk terug te keren. (USA, 2015)
Film1 Action 22:25 - 00:15
Die rote Schildkröte
Divers. Regie: Michael Dudok De Wit. Met Emmanuel Garijo, Tom Hudson, Baptiste Goy e.a.. (J/F/B, 2016)
Arte 22:40 - 00:00
Professor Marston & The Wonder...
Drama. Regie: Angela Robinson. Met Luke Evans, Rebecca Hall, Bella Heathcote e.a.. Dit waargebeurde drama vertelt het bijzondere verhaal van Dr. William Marston, de gerenommeerde psycholoog die de leugendetector ontwikkelde én de feministische superheld Wonder Woman bedacht in 1941. (USA, 2017)
Film1 Premiere 22:40 - 00:25
Dark Shadows
Fantasy. Regie: Tim Burton. Met Johnny Depp, Eva Green, Michelle Pfeiffer e.a.. Joshua en Naomi Collins ontvluchten door hun vertrek naar Amerika een vloek. Twintig jaar later is hun zoon Barnabas een rijke vrouwenversierder en slaat Angelique Brouchard aan de haak. Maar hij weet niet dat zij een heks is. Ze verandert hem in een vampier en begraaft hem levend. Twee eeuwen later wordt hij uit zijn graf bevrijd.
Net5 22:40 - 00:55
Cotton Club
Actie. Regie: Francis Ford Coppola. Met Richard Gere, Gregory Hines, Diane Lane e.a.. (USA, 1984)
One 22:50 - 00:50
Rogue Assassin
Drama. Regie: Philip G. Atwell. Met Jet Li, Jason Statham, Devon Aoki e.a.. Een FBI-agent bemoeit zich met een bendeoorlog tussen de Chinese en Japanse maffia, omdat een huurmoordenaar zijn partner heeft vermoord. Het wordt een strijd op leven en dood.
Veronica 22:50 - 01:00
Der schmale Grat
Actie. Regie: Terrence Malick. Met Sean Penn, Adrien Brody, Jim Caviezel e.a.. (CDN/USA, 1998)
Kabel1 23:35 - 02:45