Töchter
Drama. Regie: Maria Speth. Met Corinna Kirchhoff, Kathleen Morgeneyer, Hermann Beyer e.a.. (D, 2014)
ZDF 00:30 - 01:55
Steven Seagal - Mercenary
Actie. Regie: Don E. FauntLeRoy. Met Steven Seagal, Jacqueline Lord, Roger Guenveur Smith e.a.. (USA/ZA/ARU/SA, 2006)
Kabel1 00:55 - 02:35
Proud Mary
Actie-Thriller. Regie: Babak Najafi. Met Taraji P. Henson, Billy Brown, Jahi Di'allo Winston e.a.. Actiethriller met Taraji P. Henson als huurmoordenaar Mary die een ware oorlog binnen de gangsterfamilies van Boston ontketent wanneer ze een jonge crimineel in bescherming neemt wiens vader ze moest omleggen. (USA, 2018)
Film1 Premiere 01:30 - 03:00
Keep Watching
Horror-Thriller. Regie: Sean Carter. Met Bella Thorne, Chandler Riggs, Ioan Gruffudd e.a.. Zin in een dodelijk spelletje? Een familie wordt thuis ingesloten door indringers en is gedwongen een afgrijselijk spel te spelen om toeschouwers te vermaken: "Kill, or be killed". Maar weten de kijkers wel dat alles echt is? (USA, 2017)
Film1 Action 01:50 - 03:20
I love you, man
Romantische komedie. Regie: John Hamburg. Met Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones e.a.. De succesvol makelaar Peter zal gaan trouwen met zijn lief Zooey. Hij ontdekt echter dat hij geen vriend heeft die kan getuigen. Dus gaat hij op zoek en vindt Sydney. Hoe hechter de vriendschap met Sydney wordt, hoe beroerder de relatie met zijn Zooey.
Film1Family 01:55 - 03:35
Der Bozen-Krimi: Leichte Beute
Misdaad. Regie: Thorsten Näter. Met Chiara Schoras, Tobias Oertel, Johannes Zeiler e.a.. (D, 2018)
One 02:00 - 03:30
Walker, Texas Ranger: Feuertau...
Actie. Regie: Aaron Norris. Met Chuck Norris, Sheree J. Wilson, Judson Mills e.a.. (USA, 2005)
Kabel1 02:40 - 04:10
Good Time
Misdaad-Thriller. Regie: Josh Safdie. Met Robert Pattinson, Benny Safdie, Buddy Duress e.a.. Robert 'Twilight' Pattinson is crimineel Connie Nikas. Als een simpele overval met zijn geestelijk gehandicapte broer Nick compleet in de soep loopt wordt broerlief opgepakt. (USA, 2017)
Film1 Premiere 03:00 - 04:40
Jigsaw
Horror-Thriller. Regie: Michael Spierig. Met Michael Passmore, Tobin Bell, Callum-Keith Rennie e.a.. Na een reeks moorden die vreemd genoeg lijken op die van Jigsaw, jaagt de politie op een man die al meer dan tien jaar dood is. Een nieuw spel begint... Is John Kramer uit de dood opgestaan om iedereen eraan te herinneren dankbaar te zijn voor het leven? (USA, 2017)
Film1 Action 03:20 - 04:50
Scott Pilgrim vs. the World
Komedie. Regie: Edgar Wright. Met Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin e.a.. Scott Pilgrim is een 22-jarige goedzak die basgitaar speelt in een matig bandje. Hij is werkloos en wordt smoorverliefd op Ramona Flowers. Ramona heeft evenwel zeven boosaardige exen die hij eerst moet verslaan, voordat hij Ramona zijn vriendinnetje mag noemen.
Film1Family 03:35 - 05:25
The Sweeney
Actie. Regie: Nick Love. Met Ray Winstone, Ben Drew, Hayley Atwell e.a.. Jack Regan leidt een nogal geweldadig opsporingsteam. Als een overval uitloopt op een executie, krijgt Jacks team het zwaar te verduren.
Film1 Premiere 04:40 - 06:30
Mama
Horror. Regie: Andres Muschietti. Met Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier e.a.. Twee jonge meisjes verwijnen op de dag dat hun moeder wordt vermoord. Vijf jaar later worden ze teruggevonden. Ze gaan bij oom Lucas en diens vriendin Annabel wonen.
Film1 Action 04:50 - 06:30
Dolfje Weerwolfje
Familiefilm. Regie: Joram Lursen. Met Ole Kroes, Maas Bronkhuyzen, Remko Vrijdag e.a.. Het jongetje Dolfje verandert op de nacht van zijn zevende verjaardag in een weerwolf, iets wat hij koste wat kost probeert te verbergen voor zijn pleegouders. (NLD, 2011)
Film1Family 05:25 - 07:00
Black Butterfly
Thriller. Regie: Brian Goodman. Met Jonathan Rhys Meyers, Antonio Banderas, Piper Perabo e.a.. Schrijver Paul lijdt aan writer's block en denkt afleiding te vinden in een mysterieuze vreemdeling. Maar al snel blijkt deze Jack op meer uit dan een bed en een warme douche. (USA, 2017)
Film1 Action 06:30 - 08:05
120 BPM
Drama. Regie: Robin Campillo. Met Nahuel Pérez Biscayart, Arnaud Valois, Adele Haenel e.a.. Begin jaren negentig. Het aidsvirus heeft al tien jaar lang talloze levens geëist en de activisten-groep Act Up vecht tegen onverschilligheid en de farmaceutische industrie die medicijnen moeilijk verkrijgbaar maakt. (FRA, 2017)
Film1 Premiere 06:30 - 08:50
Thank You For Your Service
Drama. Regie: Jason Hall. Met Miles Teller, Haley Bennett, Amy Schumer e.a.. Eenmaal thuis begint de strijd pas echt voor Adam (Miles Teller) en twee collega-militairen. Ze willen het normale leven weer oppakken maar worden geconfronteerd met traumatische oorlogsherinneringen. (USA, 2017)
Film1 Action 08:05 - 09:55
De Lorax en het Verdwenen Bos
Animatie. Regie: Chris Renaud, Kyle Balda. Met René Van Kooten, Ferry Doedens, Marly Van Der Velden e.a.. Het jongetje Ted gaat op zoek naar een eigenwijs bosfiguurtje, de Lorax, omdat hij graag weer levende bomen terug naar zijn kunstmatige stadje wil halen. (FRA, 2012)
Film1Family 08:35 - 10:00
Hitman
Actie. Regie: Xavier Gens. Met Timothy Olyphant, Dougray Scott, Olga Kurylenko e.a.. Een huurmoordenaar, werkzaam onder de naam agent 47, komt ongewild terecht in een politiek kat-en-muisspel en moet vluchten voor zowel Interpol als de Russische geheime dienst.
Film1 Premiere 08:50 - 10:20
Drone
Thriller. Regie: Jason Bourque. Met Sean Bean, Patrick Sabongui, Mary Mccormack e.a.. Een drone-piloot krijgt thuis bezoek van een mysterieuze man met schijnbaar onschuldige bedoelingen. Maar al snel wordt duidelijk dat er meer achter deze man schuilt... (CAN, 2017)
Film1 Action 09:55 - 11:25
De Emoji Film
Animatie. Regie: Tony Leondis. Met Arjen Lubach, Jandino Asporaat, Bracha Van Doesburgh e.a.. Neem een duik in de waanzinnige emoji-wereld binnenin je smartphone: Textopolis. De uitbundige Gene is vastbesloten een 'normale' emoji te worden en gaat op avontuur. (USA, 2017)
Film1Family 10:00 - 11:25
The Hunter's Prayer
Actie-Thriller. Regie: Jonathan Mostow. Met Sam Worthington, Odeya Rush, Martin Compston e.a.. Wanneer een onschuldige jonge vrouw voor de loop van zijn geweer verschijnt, kan huurmoordenaar Lucas (Sam Worthington) de trekker niet overhalen. Niet heel handig, want nu staat er ook een prijs op zijn hoofd. (BRD, 2017)
Film1 Premiere 10:20 - 11:50
Pacific Rim: Uprising
Sf-Actie. Regie: Steven S. Deknight. Met John Boyega, Charlie Day, Rinko Kikuchi e.a.. In deze spectaculaire actiefilm gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. (USA, 2018)
Film1 Action 11:25 - 13:15
Gamba: De Dappere Muis
Familiefilm. Regie: Tomohori Kawamura. Met Sander Van Amsterdam, Mitchell Van Den Dungen, Melise De Winter e.a.. Spannende animatiefilm waarin de avontuurlijke stadsmuis Gamba het bange jonge muisje Timmie helpt om de strijden tegen een bende woeste wezels, die geleid worden door de boosaardige Nero. (JPN, 2015)
Film1Family 11:25 - 13:00
Red Sparrow
Actie. Regie: Francis Lawrence. Met Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts e.a.. Spionagethriller met Jennifer Lawrence als een Russische ballerina die gedwongen wordt haar verleidelijke lichaam te gebruiken voor de geheime dienst. Om een mol te ontmaskeren, moet zij contact leggen met een CIA-agent (Joel Edgerton). (USA, 2018)
Film1 Premiere 11:50 - 14:10
Het lied van de zee
Animatie. Regie: Tomm Moore. De zesjarige Saoirse woont met haar broer Ben, de hond en hun vader in een vuurtoren op een eilandje. Ze kan of wil niet praten. Kort na haar geboorte is haar moeder in zee verdwenen en het meisje zelf voelt zich ook onverklaarbaar aangetrokken tot het woelige water.
Film1Family 13:00 - 14:30
X-Men
Sciencefiction. Regie: Bryan Singer. Met Patrick Stewart, Hugh Jackman, Famke Janssen e.a.. Verfilming van de populaire stripserie. In de nabije toekomst worden kinderen geboren met een x-factor in hun genen, waardoor ze speciale gaven bezitten.
Film1 Action 13:15 - 15:00
American Assassin
Actie. Regie: Michael Cuesta. Met Dylan O'brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan e.a.. Nadat zijn vriendin omkomt tijdens een aanslag, wordt terroristen de dood injagen het enige doel voor de 23-jarige Mitch. Ex-Navy Seal Stan (Michael Keaton) ziet potentie in de vastbesloten jongen en neemt hem onder zijn vleugels. (USA, 2017)
Film1 Premiere 14:10 - 16:00
Verschrikkelijke Ikke 3
Animatie. Regie: Kyle Balda. Met Jon Van Eerd, Kim Van Kooten, Beau Van Erven Dorens e.a.. Gru's charmante, vrolijke en net iets succesvollere tweelingbroer Dru wil dolgraag met de ex-boef samenwerken aan een criminele klus. (USA, 2017)
Film1Family 14:30 - 16:00
X-Men United
Library Actie. Regie: Bryan Singer. Met Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen e.a.. Wanneer een nieuwe mutant de aanval inzet op de mensheid, moeten de X-Men zich wapenen tegen legerleider Stryker. Hiertoe zal professor Xavier moeten samenwerken met zijn aartsvijand Magneto. (USA, 2003)
Film1 Action 15:00 - 17:15
Wendy & Dixie (Nl)
Familiefilm. Regie: Dagmar Seume. Met Han Drijver, Julia Smit, Vivienne Van Den Assem e.a.. Sinds een ernstig ongeluk heeft de twaalfjarige Wendy het niet zo op paarden, maar wanneer ze naar de paardenboerderij van haar oma gaat, komt ze het gewonde paard Dixie tegen. De komst van Dixie verandert Wendy's leven voorgoed. (BRD, 2017)
Film1Family 16:00 - 17:30
Antboy 3
Jeugd. Regie: Ask Hasselbalch. Met Oscar Dietz, Samuel Ting Graf, Amalie Kruse Jensen e.a.. Sinds Pelle Nordmann, alias Antboy, is gebeten door een mier, is zijn leven veranderd. Net als een mier is hij nu supersnel, supersterk en superflink! Hij heeft de stad veiliger gemaakt. Hij schrikt zich rot een superschurk op een skateboard ontmoet. Werk aan de winkel dus.
Film1 Premiere 16:00 - 17:15
X-Men: The Last Stand
Library Actie. Regie: Brett Ratner, Patrick Stewart. Met Hugh Jackman, Ian McKellen, Halle Berry e.a.. Wanneer er een medicijn wordt gevonden om mutanten te behandelen, worden er nieuwe grenzen getroken tussen de X-Men en Magneto's Brotherhood. (GBR, 2006)
Film1 Action 17:15 - 19:00
Bigfoot Junior
Animatie. Regie: Jeremy Degruson. Met Buddy Vedder, Nicolette Kluijver, Dennis Weening e.a.. Tijdens zijn zoektocht naar zijn vader ontdekt Adam dat hij de zoon is van niemand minder dan Bigfoot. Hij vindt vaderlief diep in het bos maar leidt zo nietsvermoedend het nare bedrijf HairCo naar hem toe, dat wil experimenteren met het DNA van Bigfoot. (BEL, 2017)
Film1 Premiere 17:15 - 18:45
Lotte En De Maansteen
Animatie. Regie: Heiki Ernits, Janno Poldma. Met Nathalie Haneveld, Lucas Dietens, Thijs Van Aken e.a.. Wanneer er 's nachts dieven hun huis binnendringen komt Lotte er achter dat haar oom een geheimzinnige steen bezit. Oom Klaus vertelt Lotte hoe hij aan de steen gekomen is en dat er eigenlijk drie stenen zijn. (EE^, 2011)
Film1Family 17:30 - 18:45
Gek van Oranje
Komedie. Regie: Pim Van Hoeve. Met Ton Kas, Nasrdin Dchar, Hannah Hoekstra e.a.. Een feelgood-mozaïekfilm, die zich afspeelt tijdens die paar weken dat Nederland zijn doe-maar-gewoon mentaliteit van zich afschudt en helemaal opgaat in de totale oranjegekte. (NLD, 2018)
Film1Family 18:45 - 20:30
Your Name
Animatie. Regie: Makoto Shinkai. Met Ryunosuke Kamiki, Mone Kamishiraishi, Ryo Narita e.a.. Deze Japanse animatiefilm vertelt het magische verhaal van het dorpsmeisje Mitsuha en de stadsjongen Tak die na een meteorieten-regen regelmatig wakker worden in elkaars lichaam. Een ontroerend verhaal over een onlosmakelijke band. (JPN, 2016)
Film1 Premiere 18:45 - 20:30
Radius
Actie. Regie: Caroline Labrèche. Met Diego Klattenhoff, Charlotte Sullivan, Brett Donahue e.a.. Mysterieuze scifi-thriller waarin de aan geheugenverlies lijdende Liam tot zijn schrik ontdekt dat iedereen die binnen een straal van 15 meter van hem komt onmiddellijk sterft. (CAN, 2017)
Film1 Action 19:00 - 20:30
M.F.A.
Actie. Regie: Alex Leite. Met Francesca Eastwood, Clifton Collins Jr., Leah McKendrick e.a.. Spraakmakende thriller met Francesca Eastwood als een kunststudente die het slachtoffer wordt van seksueel misbruik. Hierop verandert zij in een engel der wrake en vindt zo de inspiratie waarnaar ze altijd al zocht. (USA, 2017)
Film1 Action 20:30 - 22:05
Borg McEnroe
Drama. Regie: Janus Metz Pedersen. Met Shia La Beouf, Sverrir Gudnason, Stellan Skarsgard e.a.. Shia LaBoeuf, zelf ook niet vies van een schandaaltje, is gemaakt om de opvliegende tennisser John McEnroe te spelen. In 1980 neemt deze excentriekeling het op tegen de überkalme Zweed Björn Borg. De hele wereld kijkt mee tijdens de spannende wedstrijd. (SWE, 2017)
Film1Family 20:30 - 22:15
Oh Lucy!
Arthouse Drama. Regie: Atsuko Hirayanagi. Met Susumu Terajima, Josh Hartnett, Kaho Minami e.a.. Een bitterzoete komedie waarin Setsuko vanuit Tokio naar Californië reist om haar onconventionele leraar Engels (Josh Hartnett) terug te vinden en onderweg wordt geconfronteerd met de culturele verschillen tussen Oost en West. (JPN, 2017)
Film1 Premiere 20:30 - 22:05
Rocky IV
Actie. Regie: Sylvester Stallone. Met Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Brigitte Nielsen e.a.. Als de vriend van Rocky bij een bokswedstrijd wordt vermoord door de Rus Drago, treedt Rocky opnieuw in de ring.
RTL7 20:30 - 22:15
The to do list
Romantische komedie. Regie: Maggie Carey. Met Aubrey Plaza, Johnny Simmons, Bill Hader e.a.. Brandy Klark is een streber die op een "to-do list" alle activiteiten heeft staan die ze gedaan wil hebben voordat ze naar de universiteit gaat.
RTL8 20:30 - 22:35
Zodiac
Misdaad. Regie: David Fincher. Met Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr e.a.. Eind jaren zestig, begin jaren zeventig was San Francisco in de ban van seriemoordenaar Zodiac. Zowel misdaadverslaggevers van de krant als politierechercheurs jagen op hem.
SBS9 20:30 - 23:40
Inception
Actie. Regie: Christopher Nolan. Met Leonardo Dicaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page e.a.. Dom Cobb is gespecialiseerd in het “stelen” van geheimen uit het onderbewuste van de mens. Met zijn 'laatste' opdracht moet hij geen idee stelen, maar er een plaatsen.
Veronica 20:30 - 23:35
The Snowman
Thriller-Drama. Regie: Tomas Alfredson. Met Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg e.a.. De eerste sneeuw van het jaar betekent normaal gesproken dolle pret. Niet voor Michael Fassbender. Hij moet een ijskoud spel spelen wanneer een nooit gepakte seriemoordenaar weer actief lijkt te zijn. Naar het boek van meesterauteur Jo Nesbo. (USA, 2017)
Film1 Action 22:05 - 00:05
Downsizing
Komedie-Drama. Regie: Alexander Payne. Met Matt Damon, Kristen Wiig, Christoph Waltz e.a.. Matt Damon en Kristen Wiig willen zichzelf verkleinen om in een miniatuurgemeenschap te gaan wonen. Dé oplossing voor overbevolking, gepresenteerd door regisseur Alexander Payne (Nebraska). (USA, 2017)
Film1 Premiere 22:05 - 00:20
Battle of the Sexes
Komedie-Drama. Regie: Jonathan Dayton. Met Emma Stone, Steve Carell, Andrea Riseborough e.a.. Sportdrama met Emma Stone en Steve Carell over de legendarische tenniswedstrijd tussen de nummer één van de wereld Billie Jean King en ex-kampioen en notoire ritselaar Bobby Riggs. (GBR, 2017)
Film1Family 22:15 - 00:15
Rocky V
Actie. Regie: John G. Avildsen. Met Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young e.a.. Door alle gevechten heeft de bokser Rocky een hersenbeschadiging opgelopen. Bij alle ellende raakt hij ook nog in geldnood.
RTL7 22:15 - 00:20