Die Frau des Polizisten
Drama. Regie: Philip Groning. Met Alexandra Finder, David Zimmerschied, Pia Kleemann e.a.. (D, 2013)
Arte 00:05 - 03:00
Comment je suis devenue esclav...
Erotiek. (FRA, 2014)
Film1 Action 00:30 - 02:30
Der Kroatien-Krimi: Der Henker
Misdaad. Regie: Michael Kreindl. Met Neda Rahmanian, Lenn Kudrjawizki, Jürgen Maurer e.a.. (D, 2018)
ARD 00:35 - 02:08
Pacific Rim: Uprising
Sf-Actie. Regie: Steven S. Deknight. Met John Boyega, Charlie Day, Rinko Kikuchi e.a.. In deze spectaculaire actiefilm gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. (USA, 2018)
Film1 Premiere 01:10 - 03:00
The President's Staff
Thriller. Regie: Massimo Morini. Met Davide Ageno, Tomas Arana, Maurizio Borzone e.a.. (I, 2013)
Rai2 01:20 - 03:00
The Post
Drama. Regie: Steven Spielberg. Met Meryl Streep, Tom Hanks, Sarah Paulson e.a.. Meesterlijk drama van Steven Spielberg met Meryl Streep en Tom Hanks als de uitgever en de hoofdredacteur van The Washington Post, die begin jaren zeventig hun carrières op het spel zetten met de onthulling van geheime overheidsdocumenten. (GBR, 2017)
Film1Family 01:30 - 03:25
Der Aufstand der Prätorianer
Actie. Regie: Alfonso Brescia. Met Richard Harrison, Moira Orfei, Giuliano Gemma e.a.. (I, 1964)
D3MDR 01:50 - 03:18
Foul play
Komedie. Regie: Collin Higgins. Met Goldie Hawn, Chevy Chase, Dudley Moore e.a.. Wanneer de aantrekkelijke Glorie Mundy een lifter meeneemt, wordt haar leven onverwacht een heel stuk spannender.
Ons 02:01 - 04:00
Schicksalstage in Bangkok
Drama. Regie: Hartmut Griesmayr. Met Suzanne von Borsody, Bettina Zimmermann, Guntbert Warns e.a.. Lerares Victoria reist naar Bangkok, omdat haar man Gregor daar is verongelukt. Ze wordt er geconfronteerd met het feit dat Gregor een affaire had met zijn jongere cheffin June van Driel. Om daar het fijne van te weten te komen, doet Victoria zich als iemand anders voor.
ARD 02:10 - 03:40
Le più belle truffe del mondo
Drama. Regie: Hiromichi Horikawa, Roman Polanski, Ugo Gregoretti, Claude Chabrol, Jean-Luc Godard. Met Mie Hama, Ken Mitsuda, Jan Teulings e.a.. (F/I/J/NL, 1964)
Rai1 02:20 - 04:10
X-Men
Sciencefiction. Regie: Bryan Singer. Met Patrick Stewart, Hugh Jackman, Famke Janssen e.a.. Verfilming van de populaire stripserie. In de nabije toekomst worden kinderen geboren met een x-factor in hun genen, waardoor ze speciale gaven bezitten.
Film1 Action 02:30 - 04:15
Kill Command
Sf-Actie. Regie: Steven Gomez. Met Thure Lindhardt, Vanessa Kirby, David Ajala e.a.. Predator meets Terminator! Op een afgelegen eiland gaan kapitein Bukes en zijn hoogopgeleide mariniers een strijd op leven en dood aan met angstaanjagende militaire robots. Maar aan welke kant staat hun mysterieuze high tech specialiste Mills precies? (GBR, 2016)
Film1 Premiere 03:00 - 04:40
Wanderlust
Komedie. Regie: David Wain. Met Jennifer Aniston, Paul Rudd, Justin Theroux e.a.. George en Linda wonen en werken in New York. Als George zijn baan verliest, moeten ze verhuizen. Ze komen in Elysium terecht. Dat is een leefgemeenschap van mensen anders aankijken tegen geld, loopbaan en modieuze kleding. Heel anders dan George en Linda in ieder geval.
Film1Family 03:25 - 05:05
X-Men United
Library Actie. Regie: Bryan Singer. Met Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen e.a.. Wanneer een nieuwe mutant de aanval inzet op de mensheid, moeten de X-Men zich wapenen tegen legerleider Stryker. Hiertoe zal professor Xavier moeten samenwerken met zijn aartsvijand Magneto. (USA, 2003)
Film1 Action 04:15 - 06:30
The World's End
Actiekomedie. Regie: Edgar Wright. Met Simon Pegg, Nick Frost, Martin Freeman e.a.. Na twintig jaar houden vijf jeugdvrienden een reünie om de kroegentocht naar de lokale pub, 'The World's End', opnieuw uit te voeren. Ongewild worden ze de enige hoop van de mensheid om te overleven.
Film1 Premiere 04:40 - 06:30
L'avare
Komedie. Regie: Jean Girault. Met Louis de Funès, Bernard Menez, Anne Caudry e.a.. Harpagon is een echte vrek. Ondanks zijn leeftijd, hij is zestig jaar, wil hij trouwen met de jonge Marianne en heeft een koppelaarster in de arm genomen. Maar ook Cléante, Harpagon's zoon, is verliefd op het meisje. Naar het toneelstuk van Molières.
Ons 05:00 - 07:00
Finding Your Feet
Muzikale Komedie. Regie: Richard Loncraine. Met Imelda Staunton, Celia Imrie, Timothy Spall e.a.. Feelgoodfilm met Imelda Staunton als een chique dame die ontdekt dat ze jarenlang werd bedrogen door haar echtgenoot. Ze trekt in bij haar excentrieke zus, vindt de liefde voor het stijldansen en ontdekt dat het nooit te laat is voor een frisse start. (GBR, 2017)
Film1Family 05:05 - 07:00
The heat
Actiekomedie. Regie: Paul Feig. Met Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Demián Bichir e.a.. Sarah Ashburn werkt bij de FBI, Shannon Mullins is politieagente in Boston. Ze zijn allebei reuze goed gebekt. Samen gaan ze aan de slag om een drugsbaron te vangen.
Film1 Action 06:30 - 08:25
Your Name
Animatie. Regie: Makoto Shinkai. Met Ryunosuke Kamiki, Mone Kamishiraishi, Ryo Narita e.a.. Deze Japanse animatiefilm vertelt het magische verhaal van het dorpsmeisje Mitsuha en de stadsjongen Tak die na een meteorieten-regen regelmatig wakker worden in elkaars lichaam. Een ontroerend verhaal over een onlosmakelijke band. (JPN, 2016)
Film1 Premiere 06:30 - 08:15
Orla de Kikkerslikker
Animatie. Regie: Peter Dodd. Met Stemmen:o.a. Stephan Holwerda, Thomas Cammaert, Pepijn Koolen e.a.. Circus Bardini is op zoek naar een gloednieuwe act voor hun spektakel. Dat is echt een kolfje naar de hand van Victor en zijn trouwe hond Braadworst. Maar dan heeft hij buiten Orla de Kikkerslikker gerekend, de akeligste en lelijkste pestkop die bestaat. Orla heeft een gemeen plan om Victor te dwarsbomen.
Film1Family 07:00 - 08:25
Der Duft von Holunder
Drama. Regie: Petra Katharina Wagner. Met Melika Foroutan, Matthias Schloo, Franziska Walser e.a.. (D, 2010)
One 07:00 - 08:30
Loving Vincent
Animatie. Regie: Dorota Kobiela. Met Eleanor Tomlinson, Saoirse Ronan, Chris O'dowd e.a.. Uniek geanimeerd portret waarin 'personages' uit Van Goghs schilderijen tot leven komen en het mysterie rondom de zelfmoord van de schilder proberen te ontrafelen. (GBR, 2017)
Film1 Premiere 08:15 - 09:45
Trance
Library Thriller. Regie: Danny Boyle. Met James McAvoy, Rosario Dawson, Vincent Cassel e.a.. Misdaadfilm van Danny Boyle met James McAvoy als een veilingmeester die aan geheugenverlies lijdt. Onder dwang van een criminele bende laat hij zich hypnotiseren om zich zo weer te herinneren waar hij een kostbaar schilderij verstopt heeft. (GBR, 2013)
Film1 Action 08:25 - 10:10
Abeltje
Jeugd. Regie: Ben Sombogaart. Met Ricky van Gastel, Soraya Smith, Marisa van Eyle e.a.. Wanneer zijn lift er op zijn eerste dag als liftboy vandoor gaat, is dat voor Abeltje het begin van heel wat avonturen.
Film1Family 08:25 - 10:10
Isle of Dogs
Arthouse Animatie. Regie: Wes Anderson. Met Bryan Cranston, Koyu Rankin, Edward Norton e.a.. Wes Andersons nieuwste stop-motion meesterwerk, waarin de twaalfjarige Atari op zoek gaat naar zijn hond Spots die samen met alle andere honden uit de Japanse stad Megasaki is verbannen naar een eiland vol afval. (BRD, 2018)
Film1 Premiere 09:45 - 11:25
The Hunter's Prayer
Actie-Thriller. Regie: Jonathan Mostow. Met Sam Worthington, Odeya Rush, Martin Compston e.a.. Wanneer een onschuldige jonge vrouw voor de loop van zijn geweer verschijnt, kan huurmoordenaar Lucas (Sam Worthington) de trekker niet overhalen. Niet heel handig, want nu staat er ook een prijs op zijn hoofd. (BRD, 2017)
Film1 Action 10:10 - 11:45
Julius In Winterland (Nl)
Animatie. Regie: Jacob Ley. Met Jelle Stout, Justin Swagerman, Thijs Steenkamp e.a.. Animatiefilm waarin de weesjongen Julius via een magische doos in Winterland terechtkomt, waar hij de Kerstman moet zien te redden uit de handen van de gemene Krampus die een hekel heeft aan kinderen. (NOR, 2016)
Film1Family 10:10 - 11:30
Louise en hiver
Animatie. Regie: Jean-Francois Laguionie. Met Diane Dassigny e.a.. Wonderschoon getekende feelgoodfilm waarin Louise als een soort bejaarde Robinson Crusoe een winterseizoen doorbrengt op een strand in Bretagne. (FRA, 2016)
Film1 Premiere 11:25 - 12:40
Meester Kikker
Avonturen. Regie: Anna Van Der Heide. Met Yenthe Bos, Bobby van Vleuten, Jeroen Spitzenberger e.a.. Het leven van de kinderen uit de klas van meester Frans staat op zijn kop als blijkt dat de meester soms in een kikker verandert. Gebaseerd op het jeugdboek van Paul van Loon.
Film1Family 11:30 - 12:50
Savages
Misdaad. Regie: Oliver Stone. Met Taylor Kitsch, Aaron Taylor-Johnson, Blake Lively e.a.. Ben en zijn vriend Chon verbouwen met succes marihuana. Dat gaat goed totdat Mexicaanse drugscriminelen eisen dat ze voor hen gaan werken.
Film1 Action 11:45 - 13:55
Garmischer Bergspitzen
Heimat. Regie: Dietmar Klein. Met Timothy Peach, Valerie Niehaus, Franz Buchrieser e.a.. Chocolatier Karl Sailer verliest zijn baan en ook zijn vrouw wordt werkeloos. Het aanbod in dienst te komen bij zijn vroegere leermeester in Garmisch komt als geroepen. Karl trekt met vrouw en kinderen in bij familie, maar de situatie is verre van ideaal. En dan komt ook nog eens de concurrent met een plannetje, waarmee hij al zijn financiële problemen kan oplossen.
D3MDR 12:30 - 14:00
Ferdinand (OV)
Animatie. Regie: Carlos Saldanha. Met John Cena, Kate McKinnon, David Tennant e.a.. Vrolijke animatiefilm over een goedhartige stier die wordt aangezien voor een gevaarlijk beest, waarna hij wordt weggehaald bij zijn familie. Vastberaden om terug te keren, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur. (USA, 2017)
Film1 Premiere 12:40 - 14:25
Alles für meine Tochter
Drama. Regie: René Heisig. Met Ann-Kathrin Kramer, Alicia von Rittberg, Johanna Gastdorf e.a.. Lerares Ines en journalist Boris zijn al veertien jaar gelukkig getrouwd. Alleen de kinderwens van het paar is niet uitgekomen en vooral Ines heeft het daar moeilijk mee. Ironisch genoeg wordt ze in deze situatie geconfronteerd met een hoofdstuk van haar leven, dat ze jaren met succes heeft weggedrukt: In de 16-jarige studente Clara herkent zij haar dochter die ze destijds na de geboorte voor adoptie heeft afgestaan. Boris weet daar niets van, en Ines kan het alleen delen met haar beste vriendin Simone.
D3HF 12:50 - 14:20
Dolfje Weerwolfje
Familiefilm. Regie: Joram Lursen. Met Ole Kroes, Maas Bronkhuyzen, Remko Vrijdag e.a.. Het jongetje Dolfje verandert op de nacht van zijn zevende verjaardag in een weerwolf, iets wat hij koste wat kost probeert te verbergen voor zijn pleegouders. (NLD, 2011)
Film1Family 12:50 - 14:25
Der Mann, der Liberty Valance ...
Actie. Regie: John Ford. Met John Wayne, James Stewart, Vera Miles e.a.. (USA, 1962)
Arte 13:50 - 15:50
Hollow in the Land
Actie. Regie: Scooter Stephan. Met Dianna Agron, Shawn Ashmore, Rachelle Lefevre e.a.. Thriller waarin de eigenzinnige Alison in een troosteloos Amerikaans stadje op zoek gaat naar haar vermiste broer die verdacht wordt van de moord op de vader van zijn vriendin. (CAN, 2017)
Film1 Action 13:55 - 15:35
Prise au piège avec mon fils
Divers. Regie: David Tennant. Met Jason Patric, Scott Adkins, Natasha Henstridge e.a.. (USA, 2016)
TF1 13:55 - 15:35
Pieter Konijn
Familie-Komedie. Regie: Will Gluck. Met Tommie Christiaan, Do, Jan Versteegh e.a.. Verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over het ondeugende konijn Pieter. In deze mix van animatie en live-action loopt de strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin ontzettend uit de hand. (USA, 2018)
Film1Family 14:25 - 16:00
Emil En Ida Van De Hazelhoeve
Animatie. Regie: Per Ahlin, Lasse Persson, Alicja Jaworski Bjork. Met Paula Majoor e.a.. Emil van vijf probeert altijd te helpen maar dit pakt nooit goed uit. Hij moet hierdoor vaak voor straf in de houtschuur zitten. Dit vindt hij helemaal niet erg, want hier kan hij mooie houtpoppetjes snijden. (SWE, 2013)
Film1 Premiere 14:25 - 15:25
Pluk van de Petteflet
Jeugd. Regie: Ben Sombogaart, Pieter Van Rijn. Met Janieck van de Polder, Suzanne Zuiderwijk, Arjan Ederveen e.a.. De 8-jarige Pluk, de jongen met de rode kraanwagen, betrekt het torenkamertje van de Petteflet. Hij maakt kennis met leuke en minder leuke flatgenoten.
Film1 Premiere 15:25 - 17:00
Mayhem
Actie. Regie: Joe Lynch. Met Steven Yeun, Samara Weaving, Steven Brand e.a.. Deze inktzwarte komedie bevat een explosie van geweld! Op de dag dat advocaat Derek Cho ten onrechte wordt ontslagen, breekt er een virus uit op het kantoor waardoor niemand zich meer kan beheersen en er een ware 'survival of the fittest' ontstaat. (USA, 2017)
Film1 Action 15:35 - 17:05
Prisonnière dans ma maison
Thriller. Regie: David Langlois, Damián Romay. Met Josie Davis, Kaleigh Rivera, Ryan Paevey e.a.. (USA, 2017)
TF1 15:35 - 17:10
Finn
Jeugd. Regie: Frans Weisz. Met Mels van der Hoeven, Daan Schuurmans, Jan Decleir e.a.. Finn (9) ontmoet een man die prachtig viool speelt. Dat wil hij ook leren. Maar zijn vader ziet hem liever voetballen en verbiedt het hem. Finn snapt het niet en zijn vader wil er niet over praten. Hij neemt stiekem toch les.
Film1Family 16:00 - 17:30
Rio Conchos
Western. Regie: Gordon Douglas. Met Richard Boone, Stuart Whitman, Anthony Franciosa e.a.. Wanneer een rituele begrafenis van een Apachestam wordt aangevallen door een bende, wordt een legerpatrouille eropuit gestuurd de zaak te onderzoeken.
BBC2 16:30 - 18:15
Knoester en Berkelientje
Familie. Regie: Martin Lund. Met Adrian Grønnevik Smith, Petrus Andreas Christensen, Pernille Sørensen e.a.. De mama van Junior heeft een fietsongeluk en belandt in het ziekenhuis. Junior vermoedt meteen dat er iets vreemds aan de hand is. De kleine speurder gaat samen met zijn vriend Knoester, de pratende tak, zijn vriendinnetje Tiny en haar twijgje Berkelientje op zoek naar bewijsmateriaal.
Film1 Premiere 17:00 - 18:15
Free Fire
Actie-Komedie. Regie: Ben Wheatley. Met Sharlto Copley, Brie Larson, Armie Hammer e.a.. 1978. Een stel opgefokte gangsters komt bij elkaar in een oude fabriekshal maar al snel zijn de wapens getrokken. Wie de kogelregen overleeft, gaat naar huis met de koffer vol geld. (GBR, 2016)
Film1 Action 17:05 - 18:35
De Lorax en het Verdwenen Bos
Animatie. Regie: Chris Renaud, Kyle Balda. Met René Van Kooten, Ferry Doedens, Marly Van Der Velden e.a.. Het jongetje Ted gaat op zoek naar een eigenwijs bosfiguurtje, de Lorax, omdat hij graag weer levende bomen terug naar zijn kunstmatige stadje wil halen. (FRA, 2012)
Film1Family 17:30 - 18:55
Downsizing
Komedie-Drama. Regie: Alexander Payne. Met Matt Damon, Kristen Wiig, Christoph Waltz e.a.. Matt Damon en Kristen Wiig willen zichzelf verkleinen om in een miniatuurgemeenschap te gaan wonen. Dé oplossing voor overbevolking, gepresenteerd door regisseur Alexander Payne (Nebraska). (USA, 2017)
Film1 Premiere 18:15 - 20:30
Scott Pilgrim vs. the World
Komedie. Regie: Edgar Wright. Met Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin e.a.. Scott Pilgrim is een 22-jarige goedzak die basgitaar speelt in een matig bandje. Hij is werkloos en wordt smoorverliefd op Ramona Flowers. Ramona heeft evenwel zeven boosaardige exen die hij eerst moet verslaan, voordat hij Ramona zijn vriendinnetje mag noemen.
Film1 Action 18:35 - 20:30
Le grand Meaulnes
Drama. Regie: Jean Daniel Verhaeghe, Jean-Daniel Verhaeghe. Met Nicolas Duvauchelle, Jean-Baptiste Maunier, Clémence Poésy e.a.. (F, 2006)
TV5 18:40 - 20:18
De griezelbus
Jeugd/avontuur. Regie: Pieter Kuijpers. Met Serge Price, Lisa Smit, Jim van der Panne e.a.. Onnoval wordt gepest op school. Hij schrijft zijn frustraties van zich af in een verhaal, waarbij de duivelse Ferluci wraak neemt op de pestkoppen. Wanneer zijn verhaal waarheid wordt, wil Onnoval samen zijn vriendinnetje Liselore de afloop ervan wijzigen.
Film1Family 18:55 - 20:30
Terminator: Genisys
Actie. Regie: Alan Taylor. Met Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Emilia Clarke e.a.. (USA, 2015)
ProSieben 20:15 - 22:50
Brick mansions
Actie. Regie: Camille Delamarre. Met Paul Walker, David Belle, Robert Maillet e.a.. Als een drugsbaron Lino's vriendin ontvoert, vindt hij in Damien Collier een partner. Damien heeft echter ook een andere agenda.
RTL2 20:15 - 22:00
Tom & Jerry - Piraten auf Scha...
Avontuur. Regie: Scott Jeralds. Met Charles Nelson Reilly, Kathy Najimy, Kevin Michael Richardson e.a.. (USA, 2005)
RTLS 20:15 - 21:35
Deadpool 2
Actie-Komedie. Regie: David Leitch. Met Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin e.a.. Ryan Reynolds is terug als Marvels grofgebekte huurling! Groter, beter en nog vaker zonder broek dan ooit tevoren. De moorddadige missie van een supersoldaat dwingt Deadpool na te denken over wat het daadwerkelijk betekent om een held te zijn. (USA, 2018)
Film1 Action 20:30 - 22:30
Hampstead
Komedie-Drama. Regie: Joel Hopkins. Met Diane Keaton, Brian Gleeson, James Norton e.a.. Feelgoodfilm met Diane Keaton en Brendan Gleeson over de bijzondere band tussen een welgestelde weduwe en een man die in een Londens park woont. Terwijl ze hem helpt om zijn woonplek te behouden, maakt haar verdriet langzaam weer plaats voor liefde. (GBR, 2017)
Film1Family 20:30 - 22:15
Realms
Horror-Thriller. Regie: Daric Gates. Met Ryan Kelley, Madison McKinley, Nitipaisalkul Golf Pichaya e.a.. Horrorfilm waarin twee Amerikaanse criminelen na een overval in Bangkok samen met drie gijzelaars hun toevlucht zoeken in een mysterieuze woning in het bos. Hier blijkt niemand veilig te zijn voor het kwaad dat in het behekste landhuis op de loer ligt. (USA, 2017)
Film1 Premiere 20:30 - 22:00
Saving private Ryan
Oorlog. Regie: Steven Spielberg. Met Tom Hanks, Edward Burns, Tom Sizemore e.a.. Amerikaanse soldaten moeten, met gevaar voor eigen levens, een van hun kameraden redden uit bezet gebied.
RTL7 20:30 - 00:00
Jackie
Komedie. Regie: Antoinette Beumer. Met Carice van Houten, Jelka van Houten, Holly Hunter e.a.. De tweelingzussen Sofie en Daan hebben hun biologische moeder eigenlijk nooit gezien. Ze gaan gaan in Amerika naar haar op zoek.
RTL8 20:30 - 22:35
Scarface
Actie. Regie: Brian De Palma. Met Al Pacino, Michelle Pfeiffer, Steven Bauer e.a.. Cubaanse vluchteling in Miami maakt carrière in de misdaad, met name in de drugs.
SBS9 20:30 - 23:55
Lady Vegas
Drama. Regie: Stephen Frears. Met Bruce Willis, Rebecca Hall, Catherine Zeta Jones e.a.. (USA/GB/F, 2012)
One 21:00 - 22:25
Quartet
Komisch drama. Regie: Dustin Hoffman. Met Maggie Smith, Tom Courtenay, Billy Connolly e.a.. Wilf en Reggie, twee jarenlange vrienden, zijn bewoners Een operaster neemt zijn intrek in een bejaardenhuis voor gepensioneerde operazangers. Jaarlijks geven de bewoners op Giuseppe Verdi's sterfdag een concert om geld voor hun huis op te halen. Maar de nieuwe bewoner stuurt dat voornemen in de war.
Canvas 21:20 - 22:55
Veloce come il vento
Drama. Regie: di Matteo Rovere, Matteo Rovere. Met Stefano Accorsi, Matilda De Angelis, Lorenzo Gioielli e.a.. (I, 2016)
Rai3 21:20 - 23:20
Corbin Nash
Actie-Horror. Regie: Ben Jagger. Met Dean S. Jagger, Rutger Hauer, Corey Feldman e.a.. Genadeloze horrorthriller waarin een rebelse rechercheur in de onderwereld van Los Angeles zoekt naar moordenaar van zijn ouders. Hij ontdekt een geheim dat hem het leven kost maar hem ook laat herrijzen als moordmachine van vampiers en demonen. (GBR, 2018)
Film1 Premiere 22:00 - 23:35
Get the Gringo
Divers. Regie: Adrian Grunberg. Met Mel Gibson, Kevin Hernandez, Dolores Heredia e.a.. (USA/AUS/MEX, 2012)
RTL2 22:00 - 23:45
The Hangover 3
Komedie. Regie: Todd Phillips. Met Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms e.a.. Deze keer is er geen huwelijksfeest of vrijgezellenfeest dus eigenlijk kan er niets misgaan. Maar als de Wolfpack in de buurt is, weet je het nooit.
Veronica 22:00 - 00:05
A Royal Winter
Drama-Romantiek. Regie: Ernie Barbarash. Met Merritt Patterson, Jack Donnelly, Samantha Bond e.a.. Maggies vakantie door Europa verandert in een waar wintersprookje wanneer ze bij toeval een knappe jongeman ontmoet die een echte kroonprins blijkt te zijn. (USA, 2017)
Film1Family 22:15 - 23:40
Zero dark thirty
Thriller. Regie: Kathryn Bigelow. Met Jessica Chastain, Kyle Chandler, Jennifer Ehle e.a.. Verfilming van de klopjacht door Navy Seal Team Six op Osama Bin Laden. Volgens de makers gebaseerd op geheime informatie uit de zwarte doos van een gecrashte helikopter.
3SAT 22:25 - 00:55
All is lost
Drama. Regie: J.C. Chandor. Met Robert Redford e.a.. Een zeiler raakt verdwaald op volle zee en en moet alleen de strijd aan tegen de elementen.
Film1 Action 22:30 - 00:15
The light between oceans
Drama. Regie: Derek Cianfrance. Met Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz e.a.. Een vuurtorenwachter en zijn vrouw wonen voor de kust van West-Australië wonen. Het kinderloze paar komt in morele problemen als ze een reddingsboot met een baby ontdekken.
NPO3 22:30 - 00:35
Todfeinde
Avontuur. Regie: Henry Hathaway. Met Dean Martin, Robert Mitchum, Inger Stevens e.a.. (USA, 1968)
D3Bayern 22:45 - 00:25
Maze Runner: Die Auserwählten...
Actie. Regie: Wes Ball. Met Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster e.a.. (USA/CDN/GB, 2014)
ProSieben 22:50 - 00:55
Confessions of a dangerous min...
Thriller. Regie: George Clooney. Met Dick Clark, Sam Rockwell, Michelle Sweeney e.a.. Quizmaster biecht op dat hij voor de CIA heeft gewerkt en nogal wat moorden op zijn geweten heeft.
één 23:30 - 01:20
Iron Man 3
Actie. Regie: Shane Black. Met Robert Downey jr., Gwyneth Paltrow, Guy Pearce e.a.. Tony Stark kan niet meer slapen door angstaanvallen. Als de wereld wordt geteisterd door een reeks aanslagen, besluit Tony de terrorist uit te dagen. Het wordt een heftige confrontatie.
BBC1 23:35 - 01:35
Jigsaw
Horror-Thriller. Regie: Michael Spierig. Met Michael Passmore, Tobin Bell, Callum-Keith Rennie e.a.. Na een reeks moorden die vreemd genoeg lijken op die van Jigsaw, jaagt de politie op een man die al meer dan tien jaar dood is. Een nieuw spel begint... Is John Kramer uit de dood opgestaan om iedereen eraan te herinneren dankbaar te zijn voor het leven? (USA, 2017)
Film1 Premiere 23:35 - 01:10
My Favorite Wedding
Drama-Romantiek. Regie: Mel Damski. Met Maggie Lawson, Paul Greene, Christine Chatelain e.a.. Altijd de planner, nooit de bruid. Tess plant de bruiloft van haar beste vriendin dan ook als een pro maar wanneer ze de beste vriend van de bruidegom ontmoet, loopt ze met een enorme boog om hem heen. Maar deze Michael kan nog best charmant zijn. (USA, 2017)
Film1Family 23:40 - 01:10
Green Room
Mysterie. Regie: Jeremy Saulnier. Met Anton Yelchin, Imogen Poots, Alia Shawkat e.a.. (USA, 2015)
RTL2 23:45 - 01:30