C'est La Vie!
Komedie. Regie: Olivier Nakache. Met Jean-Pierre Bacri, Jean-Paul Rouve, Gilles Lellouche e.a.. In deze Franse feelgoodfilm runt Max al dertig jaar een cateringbedrijf. Hij heeft al heel wat feesten en partijen georganiseerd, maar lukt het hem en zijn team ook om de bruiloft van Pierre en Helena tot een daverend succes te brengen? (FRA, 2017)
Film1Family 00:05 - 02:00
Im Labyrinth des Schweigens
Historie/drama. Regie: Giulio Ricciarelli. Met Alexander Fehling, André Szymanski, Friederike Becht e.a.. Frankfurt am Main, 1958. Johann Radmann, een jonge ambitieuze advocaat, ontdekt via een tip van een journalist dat voormalig SS'ers ongestraft Duitse overheidsbanen bekleden. Al gauw ontdekt Radmann dat hij aan alle kanten gedwarsboomd wordt...
NPO2 00:15 - 02:11
Vikings
Actie-Drama. Regie: David Wellington. Met Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgard, Alexander Ludwig e.a.. S5 - Afl. 15 - Hell - Het vijfde seizoen van hitserie Vikings zit vol verrassende allianties en schokkend verraad terwijl de krijgers nog altijd strijden om de macht over de wereld. (IRL, 2018)
Film1 Action 00:20 - 01:05
Gimme shelter
Drama. Regie: Ron Krauss. Met Vanessa Hudgens, Rosario Dawson, Brendan Fraser e.a.. De zwangere tiener Agnes Bailey loopt weg van huis. Haar moeder June is een verslaafde prostituee die geen goed woord over heeft voor haar dochter. Agnes gaat op zoek naar haar onbekende vader.
RTL8 00:25 - 02:15
End of watch
Misdaad. Regie: David Ayer. Met Jake Gyllenhaal, Michael Peña, Anna Kendrick e.a.. De vrienden Brian Tayolor en Mike Zavala werken bij de politie van Los Angelos en surveilleren in de gevaarlijke wijk South Central. Ze worden doelwit van een drugsbende. En de bendeleden maken geen scheiding tussen het politiewerk en het privéleven van het tweetal.
ProSieben 00:30 - 02:30
Man of Tai Chi
Actie-Drama. Regie: Keanu Reeves. Met Tiger (Sang) Kim, Keanu Reeves, Karen Mok e.a.. Acteur Keanu Reeves maakt zijn regiedebuut met deze Chinees-Amerikaanse actiefilm over de talentvolle tai chi-student Tiger Chen die geld nodig heeft voor de restauratie van zijn tempel en zo in de illegale vechtwereld van Hong Kong belandt. (USA, 2013)
Film1 Premiere 00:40 - 02:25
Hostel
Mysterie. Regie: Eli Roth. Met Jay Hernandez, Derek Richardson, Barbara Nedeljakova e.a.. (USA, 2006)
RTL2 00:40 - 02:25
Leave to remain
Drama. Regie: Bruce Goodison. Met Noof Ousellam, Zarrien Masieh, Yasmin Mwanza e.a.. Omar is een charismatische Afghaanse tiener. Hij staat op het punt om te horen wat er beslist zal worden over zijn vluchtelingenstatus, als de komst van een jongen uit het thuisland alles dreigt te veranderen. De uitspraak kan echter het verschil tussen leven en dood betekenen. Omar staat voor een lastige keuze. Moet hij de waarheid vertellen of een verhaal verzinnen?
BBC2 00:45 - 02:10
Anna la gynecologue
Erotiek. (FRA, 2014)
Film1 Action 01:05 - 02:40
Die Sache mit der Wahrheit
Drama. Regie: Sibylle Tafel. Met Christiane Paul, Jule Ronstedt, Hendrik Duryn e.a.. (D, 2014)
One 01:30 - 03:00
She's out of my league
Romantische komedie. Regie: Jim Field Smith. Met Jay Baruchel, Alice Eve, T.J. Miller e.a.. Als Kirk in Molly de perfecte vrouw ontmoet en zij hem ook nog geweldig vindt, lijkt alles in elkaar te vallen. Maar onzekerheid en jaloerse vrienden verstoren Kirks droom.
Film1Family 02:00 - 03:45
Il vagabondo
Korte film. Regie: Charlie Chaplin. Met Charlie Chaplin, Edna Purviance, Eric Campbell e.a.. (USA, 1916)
Rai3 02:15 - 02:55
The Vanishing of Sidney Hall
Drama. Regie: Shawn Christensen. Met Logan Lerman, Elle Fanning, Kyle Chandler e.a.. Wanneer zijn boek over de dood van een van zijn klasgenoten een bestseller wordt, staat jonge schrijver Sidney Hall midden in de belangstelling. Maar als zijn relatie explodeert onder de druk van het duistere boek, verdwijnt Hall spoorloos. (USA, 2017)
Film1 Premiere 02:25 - 04:25
The Diabolical - Das Böse ist...
Misdaad. Regie: Alistair Legrand. Met Ali Larter, Arjun Gupta, Max Rose e.a.. (USA, 2015)
RTL2 02:25 - 03:40
Molly's Game
Misdaad-Drama. Regie: Aaron Sorkin. Met Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner e.a.. Waargebeurd drama van Aaron 'West Wing' Sorkin met Jessica Chastain als Molly Bloom: een dame die de carrièreswitch maakte van professionele skiester naar high class pokerhostess. (USA, 2017)
Film1 Action 02:40 - 05:00
Seegrund. Ein Kluftingerkrimi
Misdaad. Regie: Rainer Kaufmann. Met Herbert Knaup, Catrin Striebeck, Stipe Erceg e.a.. Het moest op die zonnige zondag een gezellig uitstapje voor de familie Kluftinger naar de Alatsee worden. De vondst van een duiker in een grote plas bloed verstoort dat feest.Maar snel blijkt dat de dode duiker niet dood is en dat het niet het enige geheim is dat het meer prijsgegeeft.
ARD 02:45 - 04:15
Crossing Point
Actie. Regie: Daniel Zirilli. Met Shawn Lock, Jacob Vargas, María Gabriela de Faría e.a.. (USA, 2016)
ProSieben 02:45 - 04:20
Begegnung in Venedig
Drama. Regie: Claude Lelouch. Met Alessandra Martines, Pierre Arditi, Marc Hollogne e.a.. (F/CDN, 1998)
D3HF 03:25 - 05:20
Term Life
Actie. Regie: Peter Billingsley. Met Vince Vaughn, Hailee Steinfeld, Bill Paxton e.a.. (USA, 2016)
RTL2 03:40 - 05:50
Scott Pilgrim vs. the World
Komedie. Regie: Edgar Wright. Met Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin e.a.. Scott Pilgrim is een 22-jarige goedzak die basgitaar speelt in een matig bandje. Hij is werkloos en wordt smoorverliefd op Ramona Flowers. Ramona heeft evenwel zeven boosaardige exen die hij eerst moet verslaan, voordat hij Ramona zijn vriendinnetje mag noemen.
Film1Family 03:45 - 05:35
End of watch
Misdaad. Regie: David Ayer. Met Jake Gyllenhaal, Michael Peña, Anna Kendrick e.a.. De vrienden Brian Tayolor en Mike Zavala werken bij de politie van Los Angelos en surveilleren in de gevaarlijke wijk South Central. Ze worden doelwit van een drugsbende. En de bendeleden maken geen scheiding tussen het politiewerk en het privéleven van het tweetal.
ProSieben 04:20 - 06:10
Le fidèle
Misdaad-Drama. Regie: Michaël R. Roskam. Met Matthias Schoenaerts, Adèle Exarchopoulos, Eric De Staercke e.a.. Romantische misdaadfilm van Rundskop-regisseur Michaël R. Roskam over de liefde tussen autocoureur Bénédicte (Adèle Exarchopoulos) en de dief Gino (Matthias Schoenaerts) die een levensgevaarlijk geheim met zich draagt. (BEL, 2017)
Film1 Premiere 04:25 - 06:30
Charlot pattinatore
Humor. Regie: Charlie Chaplin. Met Charlie Chaplin, Edna Purviance, James T. Kelley e.a.. (USA, 1916)
Rai3 04:45 - 06:00
Beast of Burden
Drama. Regie: Jesper Ganslandt. Met Daniel Radcliffe, Grace Gummer, Pablo Schreiber e.a.. Misdaadthriller met Daniel Radcliffe als een smokkelende piloot die vanuit de cockpit van zijn vliegtuigje één uur heeft om een drugskartel, een huurmoordenaar en de narcoticabrigade ervan te overtuigen dat alles volgens plan verloopt. (USA, 2018)
Film1 Action 05:00 - 06:30
Rikkie De Ooievaar
Familiefilm. Regie: Toby Genkel. Met Patrick Martens, Georgina Verbaan, Matheu Hinzen e.a.. Vrolijke familiefilm over de mus Rikkie, die opgevoed werd door ooievaars en zodoende denkt dat hij er zelf ook een is. Wanneer zijn familie op trektocht gaat naar Afrika, gaan Rikkie en zijn vriendjes hen achterna. (NOR, 2017)
Film1Family 05:35 - 07:00
The wolverine
Actie. Regie: James Mangold. Met Hugh Jackman, Famke Janssen, Brian Tee e.a.. Logan wordt in Japan geconfronteerd met voor hem onbekende krijgers. Hij raakt verwikkeld in een strijd op leven en dood.
Film1 Action 06:30 - 08:35
The Guernsey Literary Society
Drama-Romantiek. Regie: Mike Newell. Met Jessica Brown Findlay, Tom Courtenay, Michiel Huisman e.a.. Romantisch drama met Lily James als een jonge schrijfster die eind jaren veertig kennismaakt met de excentrieke leden van een boekenclub op het eiland Guernsey, waar ze kennismaakt met een intrigerende boer (Michiel Huisman). (GBR, 2018)
Film1 Premiere 06:30 - 08:30
Pelle En De Waterdieven
Animatie. Regie: Rasmus A. Sivertsen. Met Ken Verdoodt, Marlies De Casparis-Somers, Ilse La Monaca e.a.. Pelle de politiewagen krijgt het aan de stok met waterdieven die van plan zijn de watervoorziening van het dorp voor een hogere prijs door te verkopen. Helaas gelooft niemand hem. (NOR, 2009)
Film1Family 07:00 - 08:15
Brammetje Baas
Familie. Regie: Anna Van Der Heide. Met Egbert Jan Weber, Katja Herbers, Coen van Overdam e.a.. De zevenjarige Brammetje Baas denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan. Maar dan komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. Hij zet alles op alles om de jongen in de pas te laten lopen. Brammetjes ouders weten niet of ze dat van hun zoontje moeten verlangen.
Film1Family 08:15 - 09:35
Darkest Hour
Drama. Regie: Joe Wright. Met Gary Oldman, Kristin Scott Thomas, Ben Mendelsohn e.a.. Biografisch drama met een Oscarwinnende Gary Oldman als premier Winston Churchill, die aan het begin van WOII moet beslissen of Engeland gaat onderhandelen met Hitler. (GBR, 2017)
Film1 Premiere 08:30 - 10:35
Mission: Impossible - Fallout
Actie. Regie: Christopher McQuarrie. Met Tom Cruise, Henry Cavill, Rebecca Ferguson e.a.. Tom Cruise is terug in de zesde spectaculaire actiefilm rondom geheim agent Ethan Hunt, die dit keer samen met CIA-agent August Walker probeert te voorkomen dat de overgebleven leden van het vijandige syndicaat een wereldwijde catastrofe veroorzaken. (USA, 2018)
Film1 Action 08:35 - 11:00
Doktor Proktors schetenpoeder
Jeugd. Regie: Arild Fröhlich. Met Kristoffer Joner, Atle Antonsen, Emily Glaister e.a.. Dokter Proktor heeft een krachtig schetenpoeder uitgevonden. Twee kinderen, Lisa en Bulle gaan helpen om er een commercieel succes te maken.
NPO3 09:20 - 10:45
Otto Is Een Neushoorn
Animatie. Regie: Kenneth Kainz. Met Huub Dikstaal, Hetty Heijting, Pepijn Koolen e.a.. De tienjarige Topper heeft een levendige fantasie. Wanneer hij een speciaal potlood vindt dat alle tekeningen tot leven laat komen, staat zijn leven op zijn kop. (DNK, 2013)
Film1Family 09:35 - 10:50
HHhH - The Man with the Iron H...
Actie-Thriller. Regie: Cédric Jimenez. Met Jason Clarke, Rosamund Pike, Jack O'connell e.a.. Oorlogsdrama naar de roman van Laurent Binet over de dappere strijd van een verzetsgroep tegen een van de gevaarlijkste personen uit het naziregime. (GBR, 2017)
Film1 Premiere 10:35 - 12:30
De IJslandbende
Familiefilm. Regie: Mans Van Den Berg. Met Mattijn Hartemink, Wendy Riksen, Babbelot Leeman e.a.. Samen met een groep vrienden wil de puber Sem ter nagedachtenis aan zijn overleden vader op expeditie naar IJsland. De vijf laten hun fantasie de vrije loop, maar Sem neemt de plannen veel serieuzer dan de rest. Hierop neemt hij een gevaarlijk besluit. (NLD, 2017)
Film1Family 10:50 - 12:00
Kick-Ass 2
Actie. Regie: Jeff Wadlow. Met Aaron Johnson, Chloë Grace Moretz, Jim Carrey e.a.. Kick-Ass is wereldberoemd geworden met zijn idiote maar moedige superheldenacties. Nu ontstaat er spontaan een groep van nieuwe self-made superhelden die allemaal de wereld willen redden:
Film1 Action 11:00 - 12:45
De Lorax en het Verdwenen Bos
Animatie. Regie: Chris Renaud, Kyle Balda. Met René Van Kooten, Ferry Doedens, Marly Van Der Velden e.a.. Het jongetje Ted gaat op zoek naar een eigenwijs bosfiguurtje, de Lorax, omdat hij graag weer levende bomen terug naar zijn kunstmatige stadje wil halen. (FRA, 2012)
Film1Family 12:00 - 13:25
Goodbye Christopher Robin
Drama. Regie: Simon Curtis. Met Domhnall Gleeson, Margot Robbie, Kelly Macdonald e.a.. Domhnall Gleeson in het waargebeurde verhaal van kinderboekenschrijver A.A. Milne die, geïnspireerd door zijn zoontje Christopher Robin en diens speelgoed, de magische wereld van Winnie-the-Pooh creëerde. (GBR, 2018)
Film1 Premiere 12:30 - 14:15
Deadpool 2
Actie-Komedie. Regie: David Leitch. Met Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin e.a.. Ryan Reynolds is terug als Marvels grofgebekte huurling! Groter, beter en nog vaker zonder broek dan ooit tevoren. De moorddadige missie van een supersoldaat dwingt Deadpool na te denken over wat het daadwerkelijk betekent om een held te zijn. (USA, 2018)
Film1 Action 12:45 - 14:45
Lotte En De Maansteen
Animatie. Regie: Heiki Ernits, Janno Poldma. Met Nathalie Haneveld, Lucas Dietens, Thijs Van Aken e.a.. Wanneer er 's nachts dieven hun huis binnendringen komt Lotte er achter dat haar oom een geheimzinnige steen bezit. Oom Klaus vertelt Lotte hoe hij aan de steen gekomen is en dat er eigenlijk drie stenen zijn. (EE^, 2011)
Film1Family 13:25 - 14:40
De notenkraker en de Muizenkon...
Sprookje. Regie: Frank Stoye. Met Mala Emde, Joel Basman, Sven Gielnik e.a.. Marie krijgt voor kerst van haar oom een bijzondere muziekdoos. Wanneer ze 's avonds in slaap valt komt ze terecht in de wereld van de Suikerfee, de dappere Notenkraker en de gemene Muizenkoning die hun wereld bedreigt.
Ketnet 13:30 - 14:30
Voyage of Time: Life's Journey
Drama. Regie: Terrence Malick. Met Cate Blanchett, Jamal Cavil, Maisha Diatta e.a.. Geleid door de voice-over van Cate Blanchett schetst deze documentaire van de vermaarde Terrence Malick (‘The Tree of Life’) met oogverblindende beelden het ontstaan van het universum. (FRA, 2017)
Film1 Premiere 14:15 - 15:40
Pudding T
Animatie. Regie: Michael Hegner. Met Stemmen: Pepijn Koolen, Finn Poncin, Marjolein Algera e.a.. Iwan Olsen wordt op school gepest en thuis gaat het al niet veel beter. Pa vindt hem een slappeling. Maar dat verandert wanneer Iwan een vrolijke banjospelende heks ontmoet die hem superkrachten geeft.
Film1Family 14:40 - 16:00
Molly's Game
Misdaad-Drama. Regie: Aaron Sorkin. Met Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner e.a.. Waargebeurd drama van Aaron 'West Wing' Sorkin met Jessica Chastain als Molly Bloom: een dame die de carrièreswitch maakte van professionele skiester naar high class pokerhostess. (USA, 2017)
Film1 Action 14:45 - 17:00
Doktor Proktors Tidsbadekar
Jeugd. Regie: Arild Fröhlich. Met Gard B. Eidsvold, Emily Glaister, Eilif Hellum Noraker e.a.. Dokter Proktor reist terug in de om met terugwerkende kracht het huwelijk tussen zijn geliefde Juliette en de Claude Cliché tegen te houden. Helaas lukt de terugreis naar het heden niet. Lise en Bulle moeten hem helpen.
NPO3 15:30 - 17:00
Raafje met de rode sok
Animatie. Regie: Sandor Jesse. Met Juliann Ubbergen, Dennis Willekens, Maja Van Honsté e.a.. Avontuurlijke tekenfilm waarin het brutale Raafje met de rode sok een zeepkistenrace wil winnen om een nieuwe voorraad voedsel te kunnen kopen voor de dieren in het bos. (BRD, 2017)
Film1 Premiere 15:40 - 16:55
Wendy & Dixie (Nl)
Familiefilm. Regie: Dagmar Seume. Met Han Drijver, Julia Smit, Vivienne Van Den Assem e.a.. Sinds een ernstig ongeluk heeft de twaalfjarige Wendy het niet zo op paarden, maar wanneer ze naar de paardenboerderij van haar oma gaat, komt ze het gewonde paard Dixie tegen. De komst van Dixie verandert Wendy's leven voorgoed. (BRD, 2017)
Film1Family 16:00 - 17:30
Move over darling
Komedie. Regie: Michael Gordon. Met Doris Day, James Garner, Polly Bergen e.a.. Als de jonge Ellen vijf jaar na het neerstorten van het vliegtuig waarin ze zat nog steeds wordt vermist, laat haar man Nicholas haar officieel dood verklaren. Hij hertrouwt, maar tijdens de huwelijksreis staat Ellen plotseling weer voor zijn neus.
BBC2 16:20 - 18:00
Solan & Ludwig: De grote kaasr...
Animatie. Regie: Rasmus A. Sivertsen. Met Mitchell Van Den Dungen, Dennis Willekens, Hero Muller e.a.. De brutale ekster Solan wil een race winnen en zet alles op alles om dit voor elkaar te krijgen! Maar als zijn tegenstander de hulp inschakelt van een vreemde grappenmaker en een woeste gorilla wordt dit nog erg spannend. (BRD, 2015)
Film1 Premiere 16:55 - 18:15
The Dinner
Thriller-Drama. Regie: Oren Moverman. Met Richard Gere, Laura Linney, Steve Coogan e.a.. Drama naar de bestseller van Herman Koch waarin twee stellen tijdens een diner over het lot moeten beslissen van hun zestienjarige zoons, die een vreselijke misdaad hebben begaan. (USA, 2017)
Film1 Action 17:00 - 19:00
De griezelbus
Jeugd/avontuur. Regie: Pieter Kuijpers. Met Serge Price, Lisa Smit, Jim van der Panne e.a.. Onnoval wordt gepest op school. Hij schrijft zijn frustraties van zich af in een verhaal, waarbij de duivelse Ferluci wraak neemt op de pestkoppen. Wanneer zijn verhaal waarheid wordt, wil Onnoval samen zijn vriendinnetje Liselore de afloop ervan wijzigen.
Film1Family 17:30 - 19:05
Downsizing
Komedie-Drama. Regie: Alexander Payne. Met Matt Damon, Kristen Wiig, Christoph Waltz e.a.. Matt Damon en Kristen Wiig willen zichzelf verkleinen om in een miniatuurgemeenschap te gaan wonen. Dé oplossing voor overbevolking, gepresenteerd door regisseur Alexander Payne (Nebraska). (USA, 2017)
Film1 Premiere 18:15 - 20:30
The Hunter's Prayer
Actie-Thriller. Regie: Jonathan Mostow. Met Sam Worthington, Odeya Rush, Martin Compston e.a.. Wanneer een onschuldige jonge vrouw voor de loop van zijn geweer verschijnt, kan huurmoordenaar Lucas (Sam Worthington) de trekker niet overhalen. Niet heel handig, want nu staat er ook een prijs op zijn hoofd. (BRD, 2017)
Film1 Action 19:00 - 20:30
Orla de Kikkerslikker
Animatie. Regie: Peter Dodd. Met Stemmen:o.a. Stephan Holwerda, Thomas Cammaert, Pepijn Koolen e.a.. Circus Bardini is op zoek naar een gloednieuwe act voor hun spektakel. Dat is echt een kolfje naar de hand van Victor en zijn trouwe hond Braadworst. Maar dan heeft hij buiten Orla de Kikkerslikker gerekend, de akeligste en lelijkste pestkop die bestaat. Orla heeft een gemeen plan om Victor te dwarsbomen.
Film1Family 19:05 - 20:30
I spy
Actiekomedie. Regie: Betty Thomas. Met Eddie Murphy, Owen Wilson, Famke Janssen e.a.. Amerikaans spion Alex Scott wordt er voor een nieuwe missie op uitgestuurd met een nieuwe partner, de zichzelf nogal hoog achtende wereldkampioen boksen, Kelly Robinson.
RTL7 20:00 - 22:00
Savages
Misdaad. Regie: Oliver Stone. Met Taylor Kitsch, Aaron Taylor-Johnson, Blake Lively e.a.. Ben en zijn vriend Chon verbouwen met succes marihuana. Dat gaat goed totdat Mexicaanse drugscriminelen eisen dat ze voor hen gaan werken.
Film1 Action 20:30 - 22:40
Emerald City
Drama-Avontuur. Regie: Tarsem Singh. Met Adria Arjona, Oliver Jackson-Cohen, Ana Ularu e.a.. S1 - Afl. 8 - Lions in Winter - Dorothy vindt waar ze al die tijd naar zoekt als zij en Lucas aankomen bij Glinda's kasteel. De Wizard reist af naar Ev waar hij een nieuwe toevoeging vindt voor zijn wapenarsenaal. (USA, 2017)
Film1Family 20:30 - 21:15
BlacKkKlansman
Komedie-Drama. Regie: Spike Lee. Met John David Washington, Adam Driver, Laura Harrier e.a.. De baanbrekende regisseur Spike Lee schreef het Oscarwinnende script van deze provocerende satire over de Afro-Amerikaanse rechercheur Ron Stallworth die erin slaagde te infiltreren in de Ku Klux Klan. (USA, 2018)
Film1 Premiere 20:30 - 22:45
Death becomes her
Komedie. Regie: Robert Zemeckis. Met Meryl Streep, Bruce Willis, Goldie Hawn e.a.. Aantrekkelijke Broadway-ster heeft er alles voor over jong te blijven, hetgeen haar regelmatig in vreemde situaties brengt.
SBS9 20:30 - 22:30
War for the planet of the apes
Actie. Regie: Matt Reeves. Met Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn e.a.. De apen hebbn grote verliezen geleden. Caesar begint aan een strijd om zijn soort te wreken.
Veronica 20:30 - 23:15
Emerald City
Drama-Avontuur. Regie: Tarsem Singh. Met Adria Arjona, Oliver Jackson-Cohen, Ana Ularu e.a.. S1 - Afl. 9 - The Villain That's Become - De Wizard en zijn immense leger arriveren in Ev en intense onderhandelingen gaan van start. Dorothy en Lucas staan lijnrecht tegenover elkaar in de strijd. (USA, 2017)
Film1Family 21:15 - 22:00
50 first dates
Romantische komedie. Regie: Peter Segal. Met Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider e.a.. Henry Roth wordt verliefd op Lucy. Zij heeft door een auto-ongeluk geen korte termijngeheugen, waardoor hij haar iedere dag opnieuw moet veroveren.
één 21:45 - 23:20
Emerald City
Drama-Avontuur. Regie: Tarsem Singh. Met Adria Arjona, Oliver Jackson-Cohen, Ana Ularu e.a.. S1 - Afl. 10 - No Place Like Home - De ultieme confrontatie begint en Dorothy is klaar voor de strijd. De uitkomst van de veldslag zal de toekomst van Oz en de omringende koninkrijken voor altijd bepalen. (USA, 2017)
Film1Family 22:00 - 22:45
The medallion
Fantasie. Regie: Gordon Chan. Met Jackie Chan, Claire Forlani, Lee Evans e.a.. Rechercheur moet achter een bijzonder amulet aan voordat het in verkeerde handen valt. Het heeft hem superkrachten gegeven.
RTL7 22:00 - 23:45
Hemel op aarde
Drama. Regie: Pieter Kuijpers. Met Bram van Schie, Jeroen van Koningsbrugge, Huub Stapel e.a.. De 13-jarige Bart wordt tot over zijn oren verliefd op de verleidelijke Moniek. Zijn ouders zijn er niet blij mee. Bart moet kiezen. De keuze wordt moeilijker als blijkt dat Moniek ernstig ziek is.
NPO3 22:30 - 00:10
The devil wears Prada
Komisch drama. Regie: David Frankel. Met Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt e.a.. Net afgestudeerde journaliste accepteert een baantje bij het toonaangevende modeblad Runway. Hoofdredactrice Miranda Priestly blijkt een waar terreurbewind uit te oefenen.
SBS9 22:30 - 00:40
Contraband
Actie-Drama. Regie: Baltasar Kormakur. Met Mark Wahlberg, Giovanni Ribisi, Kate Beckinsale e.a.. Actiethriller waarin Mark Wahlberg noodgedwongen weer aan de slag moet als smokkelaar om met een grote lading vals geld de criminele schuld van zijn zwager af te betalen en zijn gezin te beschermen. (GBR, 2012)
Film1 Action 22:40 - 00:30
Your Name
Animatie. Regie: Makoto Shinkai. Met Ryunosuke Kamiki, Mone Kamishiraishi, Ryo Narita e.a.. Deze Japanse animatiefilm vertelt het magische verhaal van het dorpsmeisje Mitsuha en de stadsjongen Tak die na een meteorieten-regen regelmatig wakker worden in elkaars lichaam. Een ontroerend verhaal over een onlosmakelijke band. (JPN, 2016)
Film1Family 22:45 - 00:30
Roman J. Israel, Esq.
Drama. Regie: Dan Gilroy. Met Denzel Washington, Colin Farrell, Carmen Ejogo e.a.. Oscarwinnaar Denzel Washington is de idealistische maar sociaal onhandige advocaat Roman Israel. Wanneer hij gedesillusioneerd raakt met de maatschappij, misbruikt Roman belangrijke informatie en vindt hij zichzelf opnieuw uit. (USA, 2017)
Film1 Premiere 22:45 - 00:45
Riddick
Actie. Regie: David Twohy. Met Vin Diesel, Katee Sackhoff, Karl Urban e.a.. Riddick is door zijn eigen soort verraden en voor dood achtergelaten op een verlaten planeet.Maar hij slaat nog eenmaal flink terug, alvorens hij op weg kan naar zijn thuisplaneet Furya.
Veronica 23:15 - 01:40
The full Monty
Komedie. Regie: Peter Cattaneo. Met Robert Carlyle, Mark Addy, Tom Wilkinson e.a.. Zes werkloze metaalarbeiders vormen een stripteasegroep en wanneer ze op het podium staan, smeken de vrouwen om meer naakt.
BBC1 23:20 - 00:45
La tête haute
Drama. Regie: Emmanuelle Bercot. Met Rod Paradot, Benoît Magimel, Catherine Deneuve e.a.. Malony Ferrandot komt in in de criminaliteit terecht. Onder andere de jeugdrechter Florence Blaque probeert hem weer op het rechte pad te krijgen.
NPO2 23:35 - 01:25
The company you keep
Drama. Regie: Robert Redford. Met Robert Redford, Shia LaBeouf, Julie Christie e.a.. De voormalig politiek activist Jim Grant gaat op de vlucht voor een journalist die zijn identiteit heeft ontdekt.
RTL8 23:40 - 01:55