Russian Institute 21 - Punitio...
Erotiek. (FRA, 2015)
Film1 Action 00:15 - 02:20
The other man
Drama. Regie: Richard Eyre. Met Laura Linney, Liam Neeson, Romola Garai e.a.. Peter ontdekt na de dood van zijn vrouw dat zij een Italiaanse vriend had, waarvan hij het bestaan niet kende. Peter zint op wraak en vliegt naar Milaan om Ralph de waarheid te vertellen.
BBC1 00:55 - 02:15
Blockers
Komedie. Regie: Kay Cannon. Met Leslie Mann, John Cena, Ike Barinholtz e.a.. Wanneer drie ouders ontdekken dat hun dochters van plan zijn om op de avond van hun eindexamenfeest ontmaagd te worden, proberen ze er alles aan te doen om dit te voorkomen. Een hilarische komedie met Leslie Mann, Ike Barinholtz en John Cena. (USA, 2018)
Film1Family 01:00 - 02:40
Red tails
Actie. Regie: Anthony Hemingway. Met Terrence Howard, Cuba Gooding Jr, Nate Parker e.a.. Italië 1944. De eerste Afro-Amerikaanse die zijn opgeleid in Tuskegee komen voor de eerste keer in actie. Behalve tegen de vijand, vechten ze ook tegen de vele vooroordelen binnen hun eigen leger.
BBC2 01:55 - 03:50
The Dinner
Thriller-Drama. Regie: Oren Moverman. Met Richard Gere, Laura Linney, Steve Coogan e.a.. Drama naar de bestseller van Herman Koch waarin twee stellen tijdens een diner over het lot moeten beslissen van hun zestienjarige zoons, die een vreselijke misdaad hebben begaan. (USA, 2017)
Film1 Action 02:20 - 04:15
X-Men
Sciencefiction. Regie: Bryan Singer. Met Patrick Stewart, Hugh Jackman, Famke Janssen e.a.. Verfilming van de populaire stripserie. In de nabije toekomst worden kinderen geboren met een x-factor in hun genen, waardoor ze speciale gaven bezitten.
Film1 Premiere 02:30 - 04:15
Midnight Sun
Drama-Romantiek. Regie: Scott Speer. Met Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle e.a.. De zeventienjarige Katie (Bella Thorne) is een mooie, slimme tiener die vanwege een zeldzame ziekte geen daglicht kan verdragen. Een ontmoeting met de knappe atleet Charlie (Patrick Schwarzenegger) zal haar leven voorgoed veranderen. (USA, 2018)
Film1Family 02:40 - 04:10
Lady Bird
Komedie-Drama. Regie: Greta Gerwig. Met Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Tracy Letts e.a.. De jonge Christine 'Lady Bird' McPherson (Saoirse Ronan) zet zich af tegen haar eigenzinnige maar liefhebbende moeder, maar lijkt meer op haar dan ze wil toegeven. Dit regiedebuut van Greta Gerwig werd genomineerd voor vijf Oscars. (USA, 2017)
Film1Family 04:10 - 05:45
Channel Zero
Horror-Thriller. Regie: E.L. Katz. Met Maria Sten, Brandon Scott, Steven Robertson e.a.. S4 - Afl. 1 - Ashes On My Pillow - De pasgetrouwde Julian en Tom houden allerlei gebeurtenissen uit het verleden voor elkaar verbogen. Die geheimen brengen echter hun huwelijk én hun levens in gevaar, wanneer ze een mysterieuze deur vinden. (USA, 2018)
Film1 Action 04:15 - 05:00
X-Men United
Library Actie. Regie: Bryan Singer. Met Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen e.a.. Wanneer een nieuwe mutant de aanval inzet op de mensheid, moeten de X-Men zich wapenen tegen legerleider Stryker. Hiertoe zal professor Xavier moeten samenwerken met zijn aartsvijand Magneto. (USA, 2003)
Film1 Premiere 04:15 - 06:30
Channel Zero
Horror-Thriller. Regie: E.L. Katz. Met Maria Sten, Brandon Scott, Steven Robertson e.a.. S4 - Afl. 2 - Where Did You Sleep Last Night - De pasgetrouwde Julian en Tom houden allerlei gebeurtenissen uit het verleden voor elkaar verbogen. Die geheimen brengen echter hun huwelijk én hun levens in gevaar, wanneer ze een mysterieuze deur vinden. (USA, 2018)
Film1 Action 05:00 - 05:45
Channel Zero
Horror-Thriller. Regie: E.L. Katz. Met Maria Sten, Brandon Scott, Steven Robertson e.a.. S4 - Afl. 3 - Love Hurts - De pasgetrouwde Julian en Tom houden allerlei gebeurtenissen uit het verleden voor elkaar verbogen. Die geheimen brengen echter hun huwelijk én hun levens in gevaar, wanneer ze een mysterieuze deur vinden. (USA, 2018)
Film1 Action 05:45 - 06:30
De superheld
Jeugd. Regie: Christian Lo. Met Sondre Blakstad Henriksen, Regine Stokkevåg Eide, Martin Røsjorde Linstad e.a.. Modulf wordt altijd gepest. Het stoere meisje Lise ziet dat en wil hem helpen de pestkoppen de baas te worden.
Film1Family 05:45 - 07:00
Mayhem
Actie. Regie: Joe Lynch. Met Steven Yeun, Samara Weaving, Steven Brand e.a.. Deze inktzwarte komedie bevat een explosie van geweld! Op de dag dat advocaat Derek Cho ten onrechte wordt ontslagen, breekt er een virus uit op het kantoor waardoor niemand zich meer kan beheersen en er een ware 'survival of the fittest' ontstaat. (USA, 2017)
Film1 Action 06:30 - 07:55
Miami Vice
Actie. Regie: Michael Mann. Met Colin Farrell, Jamie Foxx, Gong Li e.a.. Rechercheurs Sonny Crokett en Ricardo Tubbs werken undercover samen met de FBI om een drugsbende op te rollen. Crockett krijgt een relatie met de criminele Isabella.
Film1 Premiere 06:30 - 08:40
The hundred-foot journey
Komisch drama. Regie: Lasse Hallström. Met Helen Mirren, Manish Dayal, Charlotte Lebon e.a.. De familie Kadam verhuisd van India naar Frankrijk. Tegenover een restaurant met een Michelin-ster openen ze eetcafe Madame Mallory's.
RTL4 06:30 - 09:00
Raafje met de rode sok
Animatie. Regie: Sandor Jesse. Met Juliann Ubbergen, Dennis Willekens, Maja Van Honsté e.a.. Avontuurlijke tekenfilm waarin het brutale Raafje met de rode sok een zeepkistenrace wil winnen om een nieuwe voorraad voedsel te kunnen kopen voor de dieren in het bos. (BRD, 2017)
Film1Family 07:00 - 08:10
M.F.A.
Actie. Regie: Alex Leite. Met Francesca Eastwood, Clifton Collins Jr., Leah McKendrick e.a.. Spraakmakende thriller met Francesca Eastwood als een kunststudente die het slachtoffer wordt van seksueel misbruik. Hierop verandert zij in een engel der wrake en vindt zo de inspiratie waarnaar ze altijd al zocht. (USA, 2017)
Film1 Action 07:55 - 09:25
Emil En Ida Van De Hazelhoeve
Animatie. Regie: Per Ahlin, Lasse Persson, Alicja Jaworski Bjork. Met Paula Majoor e.a.. Emil van vijf probeert altijd te helpen maar dit pakt nooit goed uit. Hij moet hierdoor vaak voor straf in de houtschuur zitten. Dit vindt hij helemaal niet erg, want hier kan hij mooie houtpoppetjes snijden. (SWE, 2013)
Film1Family 08:10 - 09:15
Bent
Misdaad-Thriller. Regie: Robert Moresco. Met Karl Urban, Sofia Vergara, Andy Garcia e.a.. Drie jaar geleden belandde de in ongenade gevallen narcotica-agent Danny Gallagher (Karl Urban) achter de tralies. Nu hij weer op vrije voeten is, zoekt hij verbeten naar wraak, gerechtigheid en antwoorden. (ESP, 2018)
Film1 Premiere 08:40 - 10:15
Minoes
Familie. Regie: Vincent Bal. Met Carice van Houten, Theo Maassen, Pierre Bokma e.a.. Journalist Tibbe, die het niet zo goed doet in zijn baan, ontdekt in een boom in het park een jonge vrouw in een mantelpakje. De vreemde onbekende heet Minoes en is bang voor honden. Tibbe ruikt een vreemd verhaal, misschien zal hij toch niet ontslagen worden?
NPO3 09:00 - 10:25
Meester Kikker
Avonturen. Regie: Anna Van Der Heide. Met Yenthe Bos, Bobby van Vleuten, Jeroen Spitzenberger e.a.. Het leven van de kinderen uit de klas van meester Frans staat op zijn kop als blijkt dat de meester soms in een kikker verandert. Gebaseerd op het jeugdboek van Paul van Loon.
Film1Family 09:15 - 10:40
Radius
Actie. Regie: Caroline Labrèche. Met Diego Klattenhoff, Charlotte Sullivan, Brett Donahue e.a.. Mysterieuze scifi-thriller waarin de aan geheugenverlies lijdende Liam tot zijn schrik ontdekt dat iedereen die binnen een straal van 15 meter van hem komt onmiddellijk sterft. (CAN, 2017)
Film1 Action 09:25 - 10:55
7 Days in Entebbe
Misdaad-Drama. Regie: José Padilha. Met Daniel Brühl, Rosamund Pike, Eddie Marsan e.a.. Rosamund Pike en Daniel Brühl schitteren in dit waargebeurde verhaal over de meest gedurfde reddingsmissie in de geschiedenis: de bevrijding van de gijzelaars in een gekaapt vliegtuig op Entebbe International Airport in Oeganda in juli 1976. (GBR, 2018)
Film1 Premiere 10:15 - 12:05
Thomas de stoomlocomotief: Een...
Animatie. Regie: David Stoten. Met Eddie Redmayne, Jamie Campbell Bower, John Hurt e.a.. Thomas en zijn vrienden beleven in een nieuw avontuur op het vasteland! Thomas raakt in de problemen en het is de vraag of zijn nieuwe stoomlocomotiefvrienden James hem redden en kunnen terugbrengen naar het eiland Sodor.
RTL8 10:30 - 11:47
Reis Naar Het Noorden
Animatie. Regie: Remi Chaye. Met Sanne Bosman, Erik Van Der Horst, Simon Zwiers e.a.. Jonge aristocrate Sasha gaat op reis om haar grootvader te zoeken die verdween tijdens een expeditie naar de Noordpool. (FRA, 2015)
Film1Family 10:40 - 12:00
Battle Drone
Sf-Actie. Regie: Mitch Gould. Met Louis Mandylor, Dominique Swain, Michael Paré e.a.. Als zondebok van een vuil politiek spelletje, leeft ex-marinier Vincent Reikker al jaren ondergedoken. Wanneer hij bezig is met een nieuwe opdracht, blijkt dat het om een valstrik gaat. Een explosieve actiefilm vol suspense, adrenaline en zwarte humor. (USA, 2018)
Film1 Action 10:55 - 12:25
Ted & Het Geheim Van Koning Mi...
Animatie. Regie: Enrique Gato. Met Jan Kooijman, Yvonne Coldeweijer, Pip Pellens e.a.. In deze avontuurlijke animatiefilm moet ontdekkingsreiziger Ted Jones zijn geliefde Sara redden van een rijke slechterik die op zoek is naar de ketting van Koning Midas. (ESP, 2017)
Film1Family 12:00 - 13:25
Fifty Shades Freed
Thriller-Romantiek. Regie: James Foley. Met Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson e.a.. Het derde en tevens laatste hoofdstuk uit de stomende reeks naar de boeken van E.L. James over de complexe relatie tussen Christian Grey en Anastasia Steele (Jamie Dornan en Dakota Johnson). (USA, 2018)
Film1 Premiere 12:05 - 13:50
Singularity
Actie-Avontuur. Regie: Robert Kouba. Met Julian Schaffner, John Cusack, Carmen Argenziano e.a.. Honderd jaar nadat de supercomputer van CEO Elias van Dorne (John Cusack) de aanval op de mensheid heeft ingezet, proberen twee tieners een wereld te bereiken waar ze kunnen leven zonder de onderdrukking van robots. (CHE, 2017)
Film1 Action 12:25 - 13:55
Musical Pinokkio
Musical. Regie: Jerry Rijstenbil. Met Alexandra Alphenaar, Simon Zwiers, Ara Halici e.a.. De sprookjesmusical Pinokkio vertelt het verhaal van de ondeugende houten pop Pinokkio die het allerliefst een écht jongetje wil zijn. Maar of zijn wens uit gaat komen?
RTL8 12:30 - 13:53
Elias: Alle ankers vooruit!
Animatie. Regie: Simen Alsvik. Met Christiaan Schreuder, Eva Kolsteren, Jan-Willem Verkuyl e.a.. Animatiefilm waarin Elias de Kleine Reddingsboot mag komen werken in de Grote Haven waar hij ontdekt dat de andere schepen iets in hun schild voeren. (NOR, 2017)
Film1Family 13:25 - 14:40
Austenland
Romantische komedie. Regie: Jerusha Hess. Met Keri Russell, J.J. Feild, Jennifer Coolidge e.a.. De vrijgezelle Jane Hayes is geobsedeerd door Mr. Darcy, gespeeld door Colin Firth in 'Pride and Prejudice'. Geen enkele relatie voldoet tot ze naar een door Jane Austin beschreven badplaats reist.
RTL4 13:25 - 15:30
Kampioen zijn blijft plezant
Komedie. Regie: Eric Wirix. Met Marijn Devalck, Danni Heylen, Ben Rottiers e.a.. De Kampioenen reizen op uitnodiging van Albert Tartuffe, een vriend van voorzitter Balthasar Boma, naar Frankrijk voor een vriendschappelijke partij tegen Saint-Tin-Tin. Maar wat een fijne vakantie moest worden, loopt helemaal anders af dan de Kampioenen gedacht hadden. Gebaseerd op de tv-serie.
Ketnet 13:30 - 15:25
Le fidèle
Misdaad-Drama. Regie: Michaël R. Roskam. Met Matthias Schoenaerts, Adèle Exarchopoulos, Eric De Staercke e.a.. Romantische misdaadfilm van Rundskop-regisseur Michaël R. Roskam over de liefde tussen autocoureur Bénédicte (Adèle Exarchopoulos) en de dief Gino (Matthias Schoenaerts) die een levensgevaarlijk geheim met zich draagt. (BEL, 2017)
Film1 Premiere 13:50 - 16:00
Pacific Rim: Uprising
Sf-Actie. Regie: Steven S. Deknight. Met John Boyega, Charlie Day, Rinko Kikuchi e.a.. In deze spectaculaire actiefilm gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. (USA, 2018)
Film1 Action 13:55 - 15:45
Brammetje Baas
Familie. Regie: Anna Van Der Heide. Met Egbert Jan Weber, Katja Herbers, Coen van Overdam e.a.. De zevenjarige Brammetje Baas denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan. Maar dan komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. Hij zet alles op alles om de jongen in de pas te laten lopen. Brammetjes ouders weten niet of ze dat van hun zoontje moeten verlangen.
Film1Family 14:40 - 16:00
Koningin van Niendorf
Familie. Regie: Joya Thome. Met Lisa Moell, Denny Sonnenschein, Salim Fazzani e.a.. Lea heeft geen zin om met de giechelende meisjes uit haar klas op zomerkamp te gaan. Ze ravot liever met de jongens in het dorp.
NPO3 15:30 - 16:35
The Commuter
Actie-Thriller. Regie: Jaume Collet-Serra. Met Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson e.a.. Misdaadthriller met Liam Neeson als een zakenman die tijdens zijn dagelijkse treinrit naar huis betrokken raakt bij een crimineel complot. (FRA, 2018)
Film1 Action 15:45 - 17:25
Wendy & Dixie (Nl)
Familiefilm. Regie: Dagmar Seume. Met Han Drijver, Julia Smit, Vivienne Van Den Assem e.a.. Sinds een ernstig ongeluk heeft de twaalfjarige Wendy het niet zo op paarden, maar wanneer ze naar de paardenboerderij van haar oma gaat, komt ze het gewonde paard Dixie tegen. De komst van Dixie verandert Wendy's leven voorgoed. (BRD, 2017)
Film1Family 16:00 - 17:30
Pudding T
Animatie. Regie: Michael Hegner. Met Stemmen: Pepijn Koolen, Finn Poncin, Marjolein Algera e.a.. Iwan Olsen wordt op school gepest en thuis gaat het al niet veel beter. Pa vindt hem een slappeling. Maar dat verandert wanneer Iwan een vrolijke banjospelende heks ontmoet die hem superkrachten geeft.
Film1 Premiere 16:00 - 17:20
Het ongelooflijke verhaal van ...
Animatie. Regie: Amalie Naesby Fick. Met Mats Hoogland, Nathalie Haneveld, Frank Hoelen e.a.. Mitcho en Sebastian leiden een rustig en vredig leven in het dorpje Solby totdat ze een fles in zee vinden met een mysterieuze boodschap van de vermiste burgermeester. Ze besluiten hem te gaan zoeken en komen zo in een bijzonder avontuur terecht. (DNK, 2017)
Film1 Premiere 17:20 - 18:40
Breaking In
Actie-Thriller. Regie: James McTeigue. Met Gabrielle Union, Billy Burke, Richard Cabral e.a.. Thriller met Gabrielle Union waarin een alleenstaande moeder alles op alles moet zetten om haar kinderen te bevrijden van de vier inbrekers die hen gegijzeld houdt in het zwaarbeveiligde huis van haar vermoorde vader. (USA, 2018)
Film1 Action 17:25 - 18:50
Gilbert
Familie. Regie: Hanne Larsen. Met Simon Hobbel Rosendahl, Gisken Armand, Egil Hegerberg e.a.. De elfjarige Gilbert heeft een allergie voor eieren, maar hij probeert dat te verbergen. Maar als tante Doris komt oppassen krijgt hij louter eiren te eten. Dat pikt hij niet.
Film1Family 17:30 - 19:00
Love, Simon
Komedie-Drama. Regie: Greg Berlanti. Met Nick Robinson, Jennifer Garner, Josh Duhamel e.a.. Komische coming-of-age film waarin de 17-jarige Simon probeert de ontdekken wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden, terwijl hij op school gechanteerd wordt met het feit dat hij zelf nog niet uit de kast is gekomen. (USA, 2018)
Film1 Premiere 18:40 - 20:30
Skyscraper
Actie. Regie: Rawson Marshall Thurber. Met Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han e.a.. Actieknaller met Dwayne Johnson als een beveiliger die verdacht wordt van brandstichting in de hoogste wolkenkrabber van Hong Kong. Terwijl hij zijn naam probeert te zuiveren, moet hij zijn gezin zien te redden uit het brandende gebouw. (USA, 2018)
Film1 Action 18:50 - 20:30
The tale of Despereaux
Animatie. Regie: Sam Fell, Robert Stevenhagen. Met Stemmen: Matthew Broderick, Dustin Hoffman, Emma Watson e.a.. Na een vreselijk ongeluk raakt iedereen in het koninkrijk Dor moedeloos en verdwijnt het zonlicht. De muis Despereaux weigert echter op te geven en trekt er samen met de rat Roscuro op uit om een heldendaad te verrichten.
Film1Family 19:00 - 20:30
Jurassic World: Fallen Kingdom
Actie-Avontuur. Regie: Juan Antonio Bayona. Met Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Rafe Spall e.a.. In dit actie-spektakel keren Claire (Bryce Dallas Howard) en Owen (Chris Pratt) terug naar Isla Nublar. Een vulkaan staat op uitbarsten en vormt een groot gevaar voor de overgebleven dinosaurussen. De vulkaan blijkt echter niet hun grootste probleem. (USA, 2018)
Film1 Action 20:30 - 22:35
Status Update
Komedie. Regie: Scott Speer. Met Ross Lynch, Olivia Holt, Harvey Guillen e.a.. Fantasievolle komedie waarin de niet al te populaire tiener Kyle Moore een magische app ontdekt waarmee alles wat hij op social media post werkelijkheid wordt. (USA, 2018)
Film1Family 20:30 - 22:15
Call Me By Your Name
Drama-Romantiek. Regie: Luca Guadagnino. Met Armie Hammer, Timothy Chalamet, Michael Stuhlbarg e.a.. Oscarwinnend romantisch drama over de ontluikende liefde van een zeventienjarige jongen (Timothée Chalamet) voor een knappe onderzoeksassistent (Armie Hammer) tijdens een zomer op het Italiaanse platteland. (ITA, 2017)
Film1 Premiere 20:30 - 22:40
Blockers
Komedie. Regie: Kay Cannon. Met Leslie Mann, John Cena, Ike Barinholtz e.a.. Wanneer drie ouders ontdekken dat hun dochters van plan zijn om op de avond van hun eindexamenfeest ontmaagd te worden, proberen ze er alles aan te doen om dit te voorkomen. Een hilarische komedie met Leslie Mann, Ike Barinholtz en John Cena. (USA, 2018)
Film1Family 22:15 - 23:55
Man of Tai Chi
Actie-Drama. Regie: Keanu Reeves. Met Tiger (Sang) Kim, Keanu Reeves, Karen Mok e.a.. Acteur Keanu Reeves maakt zijn regiedebuut met deze Chinees-Amerikaanse actiefilm over de talentvolle tai chi-student Tiger Chen die geld nodig heeft voor de restauratie van zijn tempel en zo in de illegale vechtwereld van Hong Kong belandt. (USA, 2013)
Film1 Action 22:35 - 00:15
God's Own Country
Arthouse Drama. Regie: Francis Lee. Met Josh O'connor, Gemma Jones, Ian Hart e.a.. Johnny leidt op de boerderij van zijn ouders een saai en eentonig leven. Dit verandert echter volledig wanneer hij een Roemeense seizoenarbeider ontmoet. Een intense relatie begint en zal Johnny's leven voorgoed veranderen. (GBR, 2017)
Film1 Premiere 22:40 - 00:20
The five-year engagement
Komedie. Regie: Nicholas Stoller. Met Jason Segel, Emily Blunt, Chris Pratt e.a.. Na een verkering van een jaar stelt Tom zijn vriendin Violet om te gaan trouwen. Maar allerlei gebeurtenissen verhinderen dat en na vijf jaar zijn ze nog steeds verloofd.
Film1Family 23:55 - 02:00